Hidroizolatii

Folosite la hidroizolatii pentru terase, acoperis, fundatii, subsoluri, materialele oferite de pretruibeton.ro sunt produse proprii adaptate la conditiile climatice din Romania si produse de specialisti cu experienta Europeana in hidroizolatii . Materialele lichide pentru hidroizolatii produse de IdealMIX si oferite de preturibeton.ro sunt materiale lichide superioare calitativ ce rezista in timp si ofera o hidroizolatie optima in orice fel de conditii climatice.

Produsele sunt productie proprie IdealMIX si sunt garantia unui proces tehnologic de ultima generatie unde se folosesc cele mai bune materiale si specialisti cu experienta Europeana . Materialele pentru hidroizolatii sunt insotite de certificate de calitate si comformitate si concureaza cu succes pentru cea mai buna solutie de hidroizolatii din Romania .

  • Membrana hidroizolanta flexibila

    Membrana hidroizolanta flexibila Produsul hidroizolant IDEALMIX HP20 este un material predozat pe baza de ciment, umpluturi minerale si aditivi specifici.Prin amestecare cu apa se obtine o pasta omogena, vascoasa.Dupa intarire formeaza o membrana flexibila.

    Pret: 0 RON / zi Detalii
  • Membrana hidroizolanta elastica lichida

    Membrana hidroizolanta elastica Membrana Idealmix HL 22 este un produs mono component pe baza de rasini sintetice, in dispersie apoasa, aditivi, biocizi si umpluturi minerale.Este o pasta vâscoasa, omogena, flexibila dupa uscare, hidroizolanta, aderenta la suportul mineral.

    Pret: 0 RON / mc Detalii