Inchiriere pompa beton fixa stationara

Preturibeton.ro inchiriaza pompe de beton fixe cu capacitate de turnare de la 15 pana la 50mc/ora si lungime coloana furtun pana la 100ml, de la 175lei/ora(minim doua ore) pana la 400lei/ora pentru coloana de furtun de 100ml si pompa de capacitate mare. Pretul tranportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Precizam ca pompele de beton fixe pot fi folosite la toate elementele unui santier ( fundatie, elevatie, placa, stalpi si grinzi) si reprezinta alternativa pentru spatiile inguste si unde nu este posibil accesul pentru pompe tip elefant sau in santiere unde distanta de pompare este mai mare de 40ml.

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare 30mc/ora, preturibeton.ro asigura servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere, si cele mai bune preturi la beton.

Heracles Imob Srl, ofera clientilor sai preturi competitive la beton din 5 statii de beton situate in Otopeni, Afumati, Chitila, Glina si  Ciolpani. In cazul in care achizitionati si betonul si serviciul de pompare prin societatea noastra transportul pompei de beton este gratuit.

Pentru inchiriere pompa beton fixa si livrare beton va rugam sunati la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

 • Inchiriere pompa beton fixa

  Heracles Imob. Srl. Companie specializata in comertul cu materiale de constructii asigura serviciul de livrare beton si inchiriere pompe de beton fixe in Bucuresti, Jud Ilfov si localitati limitrofe. Pompele de beton fixe inchiriate de societatea noastra sunt pompe de beton de generatie noua cu capacitate de pompare de pana la 30mc/ora, deservite de personal claificat ce asigura servicii de calitate in turnarea betonului. Pompele de beton fixe sunt alternativa de a turna beton in locurile cu restrictii de tonaj sau in santiere unde distantele de turnare sunt mai mari de 40ml, ori unde calarea autopompelor tip elefant nu este posibila. Distantele uzuale de pompare pentru majoritatea pompelor fixe existente pe piata din Romania sunt de maxim 60ml. fiecare pompa avand atasata coloana de furtun cu aceasta lungime. Pentru distante de pompare pana in 60ml pretul pentru serviciul de inchiriere pompa fixa este de 200lei/ora pentru minim doua ore/turnare. In functie de locatia santierulul Dvs. transportul se discuta separat. Distanta maxima de pompare poate fi suplimentata la cerere pana la 100ml, caz in care pretul de pompare cu popa fixa este de 400lei/ora Precizam ca pentru functionarea optima a pompelor fixe in momentul inceperi turnari este necesar in santier sa fie asigurat de catre beneficiar un sac de ciment pentru a amorsa pompa. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de pompare beton cu pompa fixa si asteptam sa ne contactati telefonic la 0749296886.

  Pret: 200 RON / mc Detalii
 • Inchiriere pompa beton fixa Turbosol

  Heracles Imob Srl, Inchiriaza pompa de beton stationara marca Turobosol Beton Master cu capacitate de turnarede 15mc/ora pe o distanta de 60 ml orizontal si vertical. Pompa de beton fixa Turbosol este ideala pentru pomparea betonului in locuri greu accesibile oferind utilizatorilor posibilitatea de reglare a debitului de turnare in functie de granulometria si clasa  betonului pompat si de cerintele din santier. Pretul pentru inchirierea pompei de beton fixe este de 200lei/ora pentru minim doua ore turnare. In functie de adresa santierului se calucleaza taxa de dislocare a pompei. Pompa de beton Turbosol este deservita de personal calificat sa asigure buna desfasurare a turnari betonului si respectarea normelor de siguranta in santier. Recomandam ca programarile pentru turnare cu pompa de beton fixa sa se efectueze cu 24 de ora inainte de turnare. Pentru situatii urgente, dislocari pe distate mari sau servicii de pompare beton pe distante mai mari de 60ml preturile pentru inchiriere pompa de beton fixa se discuta separat. Precizam ca pomparea betonului cu pompa fixa se poate executa la toate elementele unei constructii( fundatie, elevatie, placa, stalpi, centuri, boiandrugi) sau parcari, alei pietonale, Interioare de hale sau sape in case si apartamente. Pentru servicii inchiriere pompa fixa marca Turbosol va rugam sa ne sunati la numarul 0749296886. Multumim!

  Pret: 200 RON / mc Detalii
 • Pret inchiriere pompa fixa Putzmeister

  Inchiriem pompa de beton fixa marca Putzmeister cu capacitate de pompare de 40mc/ora pe o distanta de 60 ml orizontal si vertical. Pretul pentru inchirirere este de 240lei/ora pentru cantitati pana in 30mc si de 18lei/mc pentru cantitati mai mari de 30mc beton/turnare. La cerere putem suplimenta coloana de furtun pana la 100ml, caz in care pretul de pompare este de 400lei/ora, Diferenta de pret fata de pompele uzuale este justificata de capacitatea de pompare superioara fapt ce usureaza si scurteaza timpul de pompare a betonului fiind ideala pentru turnari de la 3 mc beton pana la 200mc beton/ turnare. Timpul de descarcare cu pompa fixa Putzmeister al unei cife de beton capacitate 10mc la turatie maxima este de 15 min fata de pompele uzuale a caror capacitate de descarcare este de 35-45min/cifa. Pompele de beton fixe inchiriate de societatea noastra sunt deservite de personal calificat ce ajuta la optimizarea puneri in opera a betonului. Pentru turnari de radiere de capacitate mare putem disloca dupa caz 2 sau trei pompe de beton fixe putand asigura un flux de turnare beton pana la  60mc/ora. Heracles Imob Srl, ofera clientilor sai preturi competitive la beton din 5 statii de beton situate in Otopeni, Afumati, Chitila, Glina si  Ciolpani. In cazul in care achizitionati si betonul si serviciul de pompare prin societatea noastra transportul pompei de beton este gratuit. Petru inchiriere pompa de beton fixa si achizitie beton va rugam sunati la 0749296886. Multumim

  Pret: 240 RON / mc Detalii
 • Inchiriere pompa beton tractabila

  Sc Heracles Imob SRL, ofera spre inchiriere pompa de beton tractabila cu capacitate de pompare pana la 15mc/ora si lungime coloana de furtun 50ml. Pompa de beton tractabila  este o pompa de beton ideala pentru turnari de beton in cantitati mici de pana la la 30mc avand o capacitate de pompare redusa. Pompa de beton tractabila poate fi amplasata in locuri greu accesibile si poate pompa beton cu granulatie a agregatelor 16mm pe distante de pana la 50ml. Fiind o pompa de capacitate mica racomandam folosirea ei la elemente ce necesita o cantitate mica de beton tip centuri, grinzi, buiandrugi, stalpi, trotuare, sau sape pentru case si apartamente, dar si in fundatii, elevatii si placi unde cantitatea de beton nu depaseste 30mc/ turnare. Pretul pentru inchiriere pompe de beton tractabila este de 175lei/ora pentru minim doua ore/turnare. Pretul transportului se discuta separat in functie de locatia santierulul Dvs. Heracles imob Srl. ofera cele mai bune preturi la beton in Bucuresti si Jud Ilfov si servicii complete de pompare beton cu pompe tractabile sau tip elefant. In situatia in care achizitionati betonul si serviciul pompare prin societetea nostra transportul pompei de beton tractabile este gratuit. Pentru servicii inchiriere pompe de beton si achzitie beton va asteptam la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles ImoB.

  Pret: 175 RON / mc Detalii
 • Inchiriere pompa de beton Red

  Punerea in opera a betonului la cifa in locuri greu accesibile si pomparea lui pe distante de pana la 70ml orizontala cu coloana de furtun diamentru 65mm este asigurata de Heracles Imob Srl, cu pompa de beton fixa REED model A40 HP. Pompa de beton stationara REED model A40 HP, are o capacitate de pompare beton de 30mc/ora, facand parte din categoria pompelor de beton de capacitate mare. Punand betonul in opera cu pompa de beton tip REED, reduceti timpul de executie a lucrari si automat costurile. Pretul pentru inchiriere pompa de beton stationara este de 220lei/ora pentru minim doua ore. Pretul transportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs. Pentru turnari mai mari de 40mc pretul de inchiriere este de 20lei/mc fara tva negiciabil in fucntie de cantitatea totala de beton. La achizitia betonului la cifa si a serviciului de pompare cu pompa fixa prin Heracles Imob Srl. transportul pompei de beton este gratuit. Pentru comenzi de beton si inchiriere pompa de beton stationara marca REED va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

  Pret: 220 RON / mc Detalii
 • Pompa de beton de inchiriat Schwing

  Folosita cu succes la toate tipurile de turnari de beton unde accesul este dificil si distantele de turnare depasesc lungimile uzuale de 40ml ale pompelor tip elefant, pompa de beton fixa model Schwing este alternativa ideala pentru a pune in opera beton in turnari de capcitate marita pana la 500mc/zi. Cu o capacitate de pompare de 50mc/ora, pompa de beton fixa marca Schwing ofera servicii de pompare beton de inalta calitate pentru orice tip de lucrare indiferent de complexitatea ei. Capacitate de reglare a volumului de pompare face din popa de beton Schwing o pompa ideala pentru orice tip de turnare de beton. Poate fi folosita la turnarea de radiere de capacitate mare, la fundatii de case si blocuri, placi si stalpi pentru case si blocuri, interioare de hale si parcari pe distante mari si orice element care necesita punerea in opera prin pompa fixe. Pretul pentru inchiriere pompa de beton de capacitate mare marca Schwing este de 240lei/ora pentru minim doua ore. Transportul pompei de beton se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs. Pentru turnari de peste 40mc pretul de inchiriere pompa de beton este de 20lei/mc discutabil in functie de cantitatea totala si complexitatea turnari. Achizitia betonului la cifa prin Heracles Imob Srl. asigura transportul gratuit pentru orice pompa de beton stationara in santier. Pentru comenzi de beton in Bucuresti si Jud Ilfov si inchiriere pompa fixa de beton de capacitate mare va rugam sa sunati la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

  Pret: 240 RON / mc Detalii