Inchirieri Utilaje

Utilaje de constructii la cele mai mici preturi oferite prin intermediul siteului preturibeton.ro.

Utilajele de constructii oferite pentru inchiriere de siteul nostru sunt utilaje de ultima generatie ce ofera beneficiarului un timp de lucru optim si posibilitatea executari unei lucrari de constructiie intr-un mod profesional si eficient .

Pentru inchirieri utilaje de constructii in Bucuresti si ilfov va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Preturile practicate de societatea noastra nu contin Tva

 • Mai compactor

  Inchiriere mai compactor Bomag in Bucuresti si Ilfov la cel mai bun pret oferit de preturibeton.ro .Mai compactorul oferit de preturibeton.ro este un utilaj de ultima generatie ce va ajuta la realizarea unei compactari rapide si eficiente  . Mai compactorul este un utilaj folosit in constructii la pregatirea suprafetelor pentru turnarea betonului .

  Pret: 150 RON / zi Detalii
 • Vibrator beton

  Preturibeton.ro inchiriaza vibrator beton la cel mai bun pret pentru Bucuresti si Ilfov , societatea noastra asigura transportul vibratorului de beton la santier si consultanta de specialitate in folosirea corecta a vibratorului de beton la diferite elemente de structura .

  Pret: 150 RON / zi Detalii
 • Inchiriere Buldoexcavator

  Inchirierere buldoexcavator la cel mai bun pret din Bucuresti si Ilfov oferit de preturibeton.ro . Preturibeton.ro ofera servici de inchiriere buldoexcavator pentru lucrari de :

  Pret: 800 RON / zi Detalii
 • Inchiriere Buldozer Senile

  Inchiriere buldozer pe senile cu operator la cel mai bun pret pentru Bucuresti si Jud. Ilfov , oferit de preturibeton.ro . Oferta de inchiriere buldozer pe senile cuprinde asistenta tehnica din partea operatorului si garantarea unei lucrari de constructii de calitate .

  Pret: 1 RON / zi Detalii
 • Inchiriere cilindru compactor

  Cilindri compactori de inchiriat in Bucuresti si Jud. Ilfov oferiti de preturibeton.ro sunt cilindri compactori de ultima generatie ce ofera beneficiarului un timp de lucru optim si o compactare eficienta .

  Pret: 1 RON / zi Detalii
 • Inchiriere automacara

  Preturibeton.ro , inchiriaza automacarale cu operator in Bucuresti si imprejurimi la preturi competitive . Automacaralele sunt utilaje de ultima generatie si sunt manipulate de operatori cu exeperienta ce garanteaza efectuarea de lucrari rapide si in maxima siguranta .

  Pret: 1 RON / zi Detalii