Beton amprentat

Preturile competitive la materiale pentru beton amprentat oferite de preturibeton.ro si Compania IdealMIX sunt datorate cunostintelor cumulate si studiilor efectuate pentru creearea unora dintre cele mai bune materiale folosite de aplicatorii de beton amprentat din Romania . Materialele pentru beton amprentat sunt adaptate perfect conditiilor climatice avant o rezistenta indelungata si fiind garantate de inalta calitate a materialelor folosite in compozitia lor si de utilajele de ultima generatie folosite la producerea lor.

Oferta de vanzare materiale si manopera beton amprentat este insotita de certificate de garantie si executie putand fi comandata telefonic accesand pagina de contact.

Manopera pentru beton amprentat este executata de specialisti in domeniu cu peste 10 ani de experienta europeana, echipa de executie beton amprentat preturibeton.ro, are in portofolui sute de lucrari de beton amprentat, de referinta, printre cele mai improtante amintim centru orasului Targu Jiu, probabil cea mai mare lucrare de beton amprentat din Romania.

Materialele pentru beton amprentat oferite de preturibeton.ro sunt produse in comformitate cu normele tehnologice in vigoare si sunt insotite de certificat de calitate si comformitate.

 • Colorant intaritor pentru beton amprentat

  Colorant intaritor pentru beton amprentat Colorant intaritor pe baza de ciment alb si aditivi speciali, pentru colorarea si întarirea suprafetei betonului, aplicat prin procedeul de amprentare.

  Pret: 0 RON / zi Detalii
 • Praf antilipire cu efect antichizant pentru beton amprentat

  Praf antilipire cu efect antichizant pentru beton amprentat Praf cu efect de demulare pentru matrite din poliuretan, pentru colorarea si amprentarea suprafetei betonului.

  Pret: 0 RON / kg Detalii
 • Intaritor de suprafata pentru beton elicopterizat

    Întaritor pe baza de ciment alb, aditivi speciali si nisip cuartos, pentru colorarea si întarirea suprafetei betonului, aplicat prin procedeul de elicopterizare.

  Pret: 0 RON / kg Detalii
 • Pret colorant intaritor beton amprentat

  Pretul la colorant intaritor pentru beton amprentat este valabil incepand cu 01.01.2015. Colorantul intaritor pentru beton amprentat este un element de baza in procesul de aplicare al betonului amprentat ce aduce culoarea si rezistenta necesara unei bune aplcari a betonului amprentat.

  Pret: 0 RON / kg Detalii
 • Pret beton amprentat, model piatra cubica

  Preturibeton.ro, executa manopera pentru aplicarea betonului amprentat in forma de piatra cubica la cele mai mici preturi pentru suprafete peste 200 mp . Manopera pentru beton amprentat in forma de piatra cubica este realizata de specialisti cu peste 10 ani experienta in aplicarea betonului amprentat .

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Pret manopera beton amprentat,model piatra de munte

  Manopera de beton amprentat model piatra de munte este executata de specialistii nostri in aplicarea betonului amprentat din Bucuresti la cele mai mici preturi.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Oferta pret beton amprentat model roca

  Oferta de pret pentru manopera realizare beton amprentat model roca este negociabila in functie de locatia si complexitate. Pentru o oferta de pret la manopera pentru realizarea betonului amprentat model roca va rugam sa ne contactati telefonic accesand pagina de contact.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Echipa executie beton amprentat,model caramida in unghi

  Betonul amprentat reprezinta o alternativa moderna la pavajul clasic cu pavele avand avantaje multiple si calitate superioara. Printre avantajele betonului amprentat se remarca aplicarea rapida, varietatea culorilor si modelelor, rezistenta la uzura superioara, curatarea rapida, si pretul redus.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Preturi manopera beton amprentat Bucuresti si Ilfov

  In Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, echipa de executie  manopera beton amprentat ofera preturi fara concurenta datorita localizari strategice si faptului ca suntem producatori de materiale de constructii pentru aplicarea betonului amprentat.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Oferta pret beton amprentat 2017

  Preturibeton.ro, site specializat in comercializarea materialelor de constructii si a executiei de manopera constructii ,ofera clientilor sai preturi promotionale incepand cu luna Ianuarie 2017 la manopera si materiale pentru beton amprentat in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. Preturile la manopera beton amprentat cuprind toate modelele prezentate in site in 24 de culori disponibile si au inclus manopera si materialele necesare aplicarii betonului amprentat. Pret promotional manopera beton amprentat : 9euro/mp, pentru lucrari mai mari de 200 mp este valabil incepand cu 01.01.2017. Oferta de pret include toate operatiunile necesare aplicari betonului amprentat : - pregatirea terenului pentru turanarea betonului, compactare sau inalturare pavaj existent. - cofrarea terenului pentru turnarea betonului proaspat, - turnarea betonului B350 intru strat de 8-10cm/grosime, beton special cu fibre de polipropilena, - aplicarea a doua starturi de lac, - aplicarea a doua straturi speciale de colorant intaritor, - trasarea rosturilor de dilatatie - Garantie intre 3 si 5 ani pentru lucrarile executate de echipele noastre. Oferta de pret la manopera beton amprentat poate sa sufere modificari in functie de complexitate si locatie. Betonul amprentat pote fi folosit ca solutie alternativa la orice tip de pavaj fiind o solutie mult mai avantajoasa fata de pavajul clasic care necesita un timp de manopera mai mare si un cost mai ridicat. Betonul amprentat este folosit la pavajul aleilor , parcarilor, garajelor, spatiilor comerciale in interior si exterior, aleilor pitonale si de gradini, in orice loc si in orice conditii climatice. Betonul amprentat are avantajul de a se intretine usor prin simpla spalare cu apa, nu se lasa, nu se rupe si rezista o perioada indelungata de timp. Betonul amprentat poate sa fie aplicat in forme diverse si in culori diferite, fapt care satisface cele mai exigente gusturi. Pentru comenzi de materiale sau manopera beton amprentat va rugam sa accesati pagina de Contact    

  Pret: 0 RON / mc Detalii