Panou gard bordurat zincat

Panouri de gard bordurat zincat la pret de producator cu transport inclus pentru Bucuresti si Ilfov , folosite cu succes la imprejmuri de spatii , terenuri , constructii civile si industriale . Panoul de gard bordurat zincat reprezinta o solutie accesibila si eficienta pentru orice tip de imprejmuire . Preturile la panouri de gard bordurat includ transportul pentru minim 100 bucati comandate . Depozitul preturibeton.ro ofera preturi competitive pentru toate produsele comercializate .

Preturile afisate in site nu contin TVA.

 • Pret panou gard bordurat zincat 1700x2500

  Panou gard bordurat zincat 1700x2500 , utilizat cu eficienta in imprejmuirea terenurilor agricole sau industriale si o solutie de succes pentru imprejmuirea de constructiil civile si industriale,

  Pret: 61 RON / kg Detalii
 • Depozit Bucuresti panouri gard bordurat zincat 2000x2500

  Depozitul preturibeton.ro, ofera la preturi competitive panouri de gard bordurat zincat cu transport inclus pentru Bucuresti si Ilfov. Panourile de gard bordurat zincat sunt produse folosite cu maxima eficienta in toate lucrarile de imprejmuire, fiind o solutie accesibila pentru orice tip de constructie civila sau industriala. Preturibeton.ro asigura distributia la panouri de gard bordurat zincat din depozitele de materiale de constrcutii situate in Localitatile Bragadiru si Otopeni. Oferta de pret poate fi negociata si personalizata in functie de cantitatea comandata si locatia de livrare. Pentru oferte de pret si comenzi ferme va rugam sa accesati pagina de contact. Preturile afisate in site nu contin Tva.

  Pret: 66 RON / kg Detalii
 • Vanzare panou gard bordurat zincat 1500x2500

  Oferta vanzare panou gard bordurat zincat 1500x2500 la cel mai competitv pret pentru Bucuresti Si Ilfov cu transport inclus pentru minim 100 buc comandate .

  Pret: 56 RON / zi Detalii
 • Panou gard bordurat zincat 1200x2500

  Depozit materiale de constructii cu cele mai bune preturi la panou bordurat zincat de 1200x2500 , avand grosime de 4,4 mm pe partea orizontala si 4 mm pe partea verticala .

  Pret: 46 RON / kg Detalii
 • Oferta panou gard bordurat zincat 900x2500

  Depozitul online de materiale de constructii Preturibeton.ro, ofera panou de gard bordurat 900x2500 la cel mai competitiv pret pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov.

  Pret: 29 RON / kg Detalii