Panou gard bordurat zincat 1200x2500


Depozit materiale de constructii cu cele mai bune preturi la panou bordurat zincat de 1200x2500 , avand grosime de 4,4 mm pe partea orizontala si 4 mm pe partea verticala . Oferim preturi competitive la panouri de gard bordurat zincat superioare calitativ cu transport gratuit pentru Bucuresti si Ilfov pentru minim 100 buc. comandate . Depozitul de materiale Preturibeton.ro, asigura vanzarea de panouri de gard bordurat zincat in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Pentru comenzi de panouri de gard bordurat zincat va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.  

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

 


Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult