Oferta panou gard bordurat zincat 900x2500


Depozitul online de materiale de constructii Preturibeton.ro, ofera panou de gard bordurat 900x2500 la cel mai competitiv pret pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. Panourile comercializate sunt produse superioare calitativ respectand dimensiunile si normele tehnologice in vigoare fapt care le ofera o durata de viata de aprox 20 de ani.

Pretul contine Tva.

Pentru comenzi de panouri de gard bordurat zincat va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia tututor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, din  depozitul nostru oferim o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.  

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult