Beton Elicopterizat

Heracles Imob Srl. companie specializata in domeniul constructiilor, executa lucrari de pardoseli elicopterizate la cele mai bune preturi din tara.

Echipele noastre de executie pardoseli din beton elicopterizat sunt disponibilie in principal in Bucuresti si zonele limitrofe dar in functie de lucrare si disponibiliate putem executa lucrari de pardoseli elicopterizate oriunde in tara.

Societatea noastra are in portofolui peste 30000 de metri de pardoseli elicopterizate. Echipele noastre au in componenta personal calificat atat in tara cat si cu experienta in Uniunea Europeana.

Raspundem prompt oricarei provocari si executam lucrari de orice amploare indiferent ca sunt pardoseli de garaj de 40mp sau parcari industriale de 4000mp. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0749296886 si un consultat se va deplasa la santierul Dvs. pentru a discuta etapele realizari si conditiile executari pardoselilor de beton elicopterizat.

Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl pentru manopera de beton elicopterizat.

 • Pardoseli elicopterizate

  Pardoselile elicopterizate industriale sau de uz mediu sunt pardoseli adaptate pentru a rezista la factori externi chimici, mecanici si climatici printru-un proces specific ce presupune intarirea suprafetei de contact prin adaugarea unor elemente din cuart si elicopterizarea cu elicoptere speciale pentru pardoseli de beton. Realizarea pardoselilor elicopterizate este recomandata petru orice fel de suprafata ce urmeaza a fi supusa traficului si expusa termic sau chimic, este recomandata executarea de beton elicpterizat in hale, parcari, silozuri centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, statii de benzina, muzee, piete, etc.. Pardoselile din beton elicopterizat se recomada a se realiza prin folosirea unei clase de beton superioara de preferat incepand de la C20/25 (B350), pentru a maximaliza efectele elicopterizari si a garanta realizarea unei pardoseli de beton elicopterizat de inalta calitate. Echipele noastre de executie beton elicopterizat asigura servicii complete in realizarea pardoselilor elicopterizate ce cuprind urmatorele etape : Pregatirea suprafetei unde urmeaza a se turna betonul; Turnarea, intinderea si nivelarea la cotele prestabilite a betonulu; Elicopterizarea primara pentru omogenizarea suprafetei Elicopterizarea finala pentru obtinerea efectului de oglinda Sigilarea platformei elicopterizate cu lac sigilant Executarea rosturilor cu rol de preluarea a contractiilor betonului si umplerea lor. In functie de utilitatea platformei de beton elicopterizat aceasta poate avea o grad de finisare : semifinisat, finisat sau driscuit. Este important ca in realizarea platformelor de beton elicopterizat sa se execute corect armarea betonului, in functie de rezistenta ce se doreste a fi obtinuta se poate folosi plasa sudata, fibre metalice, fibre de polipropilena, suprafata care este intarita prin adaugarea de cuart, bazalt sau particule metalice. Avantajele betonului elicopterizat finisat: - Rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la compresie si la rulaj, super-rezistent la trafic intens si la uzura -Nu exista puncte slabe, rezistenta este aceeasi pe tot planul, pe toate directiile -Este usor de intretinut Pentru preturi la  lucrari de manopera beton elicopterizat va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886 sau folosind pagina de contact

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Portofoliu executie beton elicopterizat

  Realizare pardoseala din beton elicopterizat executata de Heracles Imob Srl pentru autode.ro, parc auto, situat pe soseaua de centura-Otopeni, in suprafata de 1000mp. La realizarea parcari cu beton elicopterizat s-au folosit aproximativ 180mc de beton C20/25 diametru agreagate maxim 31mm cu piatra concasata. Armarea s-a executat cu plasa sudata . Pentru minim de pierderi la turnarea betonului s-a folosit folie de constuctii. Prin procesul de elicopterizare, taiere rosturi de dilatatie, vibrare, armare beton s-a obtinut o parcare elicopterizata cu o suprafata durabila in timp, folosirea unui beton de clasa superioara C20/25 cu compozitie de piatra concasata asigurand o suprafata dura rezistenta la trafic greu si intens. Pentru realizarea de pardoseli elicopterizate oferim preturi fara concurenta la achizitia betonului din statia de betoane Otopeni respectiv zona de Nord Bucuresti. Preturile pentru realizare pardoseala beton elicpoterizat incluzand armare, beton, cofrare, cote laser,elicopterizare, cuart, taiere rosturi de dilatatie incep de la 12euro/mp si variaza in functie de suprafata, distanta fata de statia de beton si grosimea stratului de beton. Pentru realizarea unei pardoseli durabile de beton elicopterizat recomandam turnarea unui strat de minim 12cm de beton grosime si folosirea unui beton minim clasa C20/25. Respectarea acestor conditii si aplicarea lor pe o suprafata bine compactata asigura o pardoseala elicpoterizata durabila si accesibila oricarui tip de trafic inclusiv trafic de mare tonaj. Pentru oferta de preturi la pardoseli elicopterizate si beton va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob!

  Pret: 1 RON / mc Detalii
 • Pret Beton elicopterizat periat

  Rocas Decor Srl, producator si importator de piatra naturala a ales achizitia si realizarea betonului elicopterizat, periat,  pentru sediu din Otopeni prin Heracles Imob Srl. furnizor de beton la cele mai bune preturi in Bucuresti si Jud Ilfov. Realizat cu beton clasa C20/25 cu piatra concasata furnizat de statia de betoane Otopeni la cel mai bun pret pentru zona de Nord. Bucuresti si Jud Ilfov, armat cu plasa, vibrat si cu rosturi de dialtatie executate, betonul elicopterizat periat rezultat ofera o suprafata ederenta cu o inalta rezistenta la inghet-dezghet si accesibila in special traficului greu. Pretul pentru realizare beton elicopterizat, periat incluzand : beton C20/25, plasa armare, cofrat, trasare cote laser, elicopterizare, cuart si taiere rosturi de dilatatie incepe de la 12euro/mp si variaza in functie de suprafarta, distanta fata de statia de beton, gradul de dificultate in pregatirea terenului si grosimea stratului de beton. Betonul elicopterizat, periat este folosit cu precadere la realizarea suprafetelor exterioare, periajul oferind o oderenta sporita in timpul anotimpurilor reci. Pentru a realiza o surafata de beton elicopterizat, periat, durabila, accesibila traficului greu si cu rezistenta la inghet-dezghet, recomandam folosirea unui beton de clasa superioara incepand de la C20/25, in cazuri ideale sa aiba in compozite piatra concasata. Pentru trafic de mare tonaj este recomandat betonul tip BCR 3,5, 4 si 4,5, un beton destinat exclusiv traficului rutier si realizat cu sorturi de piatra concasata pentru durabilitate marita. Pentru executie de beton elicopterizat, periat si achizitie beton va rugam sa ne contactati la numarul 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

  Pret: 1 RON / mc Detalii