Plasa sudata/impletita gard zincata

Depozitul online preturibeton.ro , va propune spre comercializare plasa de gard sudata/impletita zincata la cel mai bun pret cu transpot inclus pentru Bucuresti si Ilfov . Plasa de gard sudata zincata reprezinta cea mai accesibila solutie de imprejmuire . Folosita cu succes la imprejmuirea terenurilor agricole si industriale dar si a constructiilor industriale si civile plasa de gard sudata/impletita zincata este un produs cu durata de exploatare mare comparativ cu plasa de gard nezincata

  • Plasa sudata gard zincata

    Depozitul online de materiale de constructii preturibeton.ro, comercializeaza plasa sudata de gard zincata de diferite dimensiuni la cele mai bune preturi cu transport inclus pentru Bucuresti si Ilfov. Vanzarea de plasa sudata de gard zincata este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Localitatile Bragadiru si Otopeni. Preturile la plasa sudata de gard zincata sunt negociabile in functie de cantitatea comandata si locatia santierului. Penrtu oferte de pret si comenzi ferme va rugam sa accesati pagina de contact.                                                                                             : 1200/20ml - pret 69 ron/buc                                                                       1500/20ml - pret 85 ron/buc                                                                       1700/20ml - pret 98 ron/buc                                                                       2000/20ml - pret 108 ron/buc Preturile nu contin Tva. Transportul este inclul pentru minim 20 buc. comandate. Comenzile la plasa de gard sudata zincata se efectueaza telefonic la numerele de telefon afisate in pagina de contact.

    Pret: 69 RON / kg Detalii
  • Plasa impletita gard zincata

    Plasa impletita de gard zincata de calitate superioara comercializata de Depozitul online Heracles Grup. Dimensiuni plasa impletita :

    Pret: 42 RON / zi Detalii