Pret cifa Beton B350 ( C20/25), oferta vanzare 2016


Oferta de pret beton B350, este valabila incapand cu 01.01.2016 si include transportul betonului B350 cu cifa de maxim 10mc, pe o distanta de 10 km/sens fata de statia de beton. Diferenta de distanta se taxeaza separat cu 7lei/km.

Oferta de vanzare beton B350 la cifa este negociabila in functie de cantitatea comandata si distanta fata de statia de beton  a santierului Dvs.

Pretul la Beton B350, poate sa sufere modificari in perioada de Iarna-Vara din cauza adaugari aditivilor dupa caz de antiinghet sau intarzietor de priza. Pretul aditivului este in general situat intre 10 si 15 lei/mc.

Betonul B350 este insotit de certificat de comformitate si calitate si toate cifele prezinta sigiliu de siguranta care este rupt numai in fata clientului.

Livrarea de beton B350 este asigurata din cele sase statii de beton situate in cele 4 puncte cardinale ale Centurii Bucuresti ce acopera majoritatea zonelor din Jud Ilfov (Afumati-Berceni-Popesti-Magurele-Bragadiru-Domnesti-Militari-Mogosoaia-Otopeni-Tunari-Pipera-Stefanesti-Dragomiresti-Ganeasa-Pantelimon-Voluntari-Dobroiesti-Glina-Popesti-Leordeni-Jilava-Clinceni-Chitila-Chiajna-Buftea-Vidra-Cernica-Petrechioaia-Dascalu-Moara-Vlasiei-Gradistea-Snagov-Gruiu-Nuci-Ciolpani-PerisCornetu-Corbeanca)

Betonul  B350  ( C20/25) T3  S2, este un beton  cu grad ridicat de rezistenta la procesul de inghet-dezghet, avand un grad de compactare superior si o rezistenta sporita la fisurare, se foloseste in constructia cladirilor cu regim de inaltime ridicat, dar si in constructia drumurilor si podurilor. Betonul  B350  ( C20/25) T3  face parte din tipurile de beton des folosite in constructia caselor cu un regim de inaltime maxim p+8+m. Betonul B350  ( C20/25) T3  diametrul agregate maxim 16mm este pompabil.

 

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult