Sapaturi fundatii

Preturibeton.ro, site specializat in comercializarea materialelor de constructii asigura personal si utilaje necesare executiei de sapaturi mecanice si manuale  de fundatii in Bucuresti si Ilfov.

Sapaturile de fundatii pentru case, santuri canalizare, garduri, lucrari de terasamente, excavatii diverse, sapaturi fundatii pentru constructii, decopertari, indepartare strat vegetal si copaci, nivelari terenuri, sapaturi santuri, platforme parcari, drumuri, umpluturi, santuri, fose septice, canalizari, piscine, demolari, sunt executate cu buldoexcavatoare performante manipulate de personal calificat. Sapaturile manuale pentru fundatii de case sau fundatii de gard sunt executate de personal cu experienta in domeniu.

Preturile la sapaturi pentru fundatii se negociaza in functie de marimea fundatiei si locatia santierului Dvs. implicit de distanta si de dislocare a utilajelor si a personalului si de periaoda necesara executiei.

Inchiriem buldoexcavator si excavator cu senile pentru excavatii fundatii in zona de Nord Bucuresti( Otopeni, Balotesti, Tancabesti, Saftica, Corbeanca, Peris, Snagov si zone limitrofe.

Pentru oferte de preturi sapaturi fundatii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

  • Sapaturi manuale si mecanice fundatii

    Preturi fara concurenta la sapaturi manuale si mecanice pentru fundatii de case, santuri canalizare, garduri, lucrari de terasamente, excavatii diverse, sapaturi fundatii pentru constructii, decopertari, indepartare strat vegetal si copaci, nivelari terenuri, sapaturi santuri, platforme parcari, drumuri, umpluturi, santuri, fose septice, canalizari, piscine, demolari

    Pret: 1 RON / mc Detalii