Marmura Mozaic (Ruschita)


Marmura Mozaic (Ruschita)

  Preturibeton.ro. comercializeaza cel mai cunoscut si cautat tip de marmura si anume marmura mozaic(Ruschita) prin intermediul depozitului de materiale online preturibeton.ro.

   Romania este recunoscuta pe plan mondial pentru marmura de Ruschita, deoarece acest zacamânt este de o calitate superioara recunoscut pentru calitatea deosebita , culoarea unica, rezistenta la uzura si fine?ea pulberii extrase din zona muntilor Poiana Rusca.

 

   Acest tip de mozaic de culoare predominant alb este folosit in principal la pardoseli pentru spatii industriale si comerciale sau trepte, si in diverse lucrari peisagistice. Este materialul ideal, ieftin si usor de pus in opera dar totodata este un produs de calitate superioara.

 

   Produsele comercializate sunt:

  • Marmura mozaic granulatie 0-3      250 Ron/tona
  • Marmura mozaic granulatie 3-5      400 Ron/tona
  • Marmura mozaic granulatie 7-10    400 Ron/tona
  • Marmura mozaic granulatie 7-15    400 Ron/tona

Pentru comenzi folositi formularul de contact sau apelati numerele de telefon din pagina de contact.

 

Stiri


Termopane ieftine in Bucuresti si Ilfov

Incepand cu anul 2017, Heracles Imob Srl. devine partener cu Preturi-termopane.ro, un proiect ce reprezinta o echipa cu peste 13 ani de experienta in executia si montajul tamplariei Pvc. si de aluminiu. dar si in montarea rulourilor de aluminiu si a oricarei lucrari conexe.

Preturi-termopane.ro, isi doreste sa devina principalul mijloc de informare pentru cei interesati de achizitia de tamplarie Pvc si de aluminiu cat si un instrument de baza in alegerea si achizitia a tamplariei Pvc.

Pentru detalii si preturi va rugam vizitati www.preturi-termopane.ro

...mai mult

LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

Lacurile sînt solutii ale unor substante organice nevolatile capabile sa formeze, dupa aplicarea lor pe un suport, pelicule aderente si compacte. Sunt transparente, incolore sau slab colorate.  

...mai mult

Adezivi pentru industria lemnului

     ADEZIVI PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI

In cadrul industriei de prelucrare a lemnului, asamblarea cu adezivi joaca un rol important, fiind folosita atît la fabricarea placilor cît si la asamblarea fixa a produselor finite din lemn.

...mai mult

Prepararea mortarelor

PREPARAREA MORTARELOR

Mortarele se prepara din nisip amestecat cu liant si cu apa. Aceste amestecuri au proprietatea de a se întari, capatand dupa un timp anumit o rezistenta importanta. In ce priveste mortarul proaspat, acesta trebuie sa adere bine la suprafata caramizii, a pietrei sau a betonului, sa aiba o culoare uniforma si o consistenta potrivita

...mai mult

Toate strile

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult