Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa pentru interior si exterior oferita de preturibeton.ro este produsa de IdealMIX Srl.  companie specializata in productia de vopseluri si tencuieli ce sa remarcat pe piata din Romania prin produse unice adaptate cerintelor economice si climatice ce concureaza cu succes pentru cele mai rezistente tencuieli decorative poduse in Romania . Preturibeton.ro ofera tencuiala decorativa de interior si exterior la cel mai compoetitiv pret pentru Bucuresti si Jud.Ilfov .

 • Tencuiala decorativa TD08

  Tencuiala decorativa  TD08 Tencuiala decorativa de interior si exterior pe baza de rasini acrilice si praf de marmura. Este un produs pastos, care creeaza efectul de Calciu Vechi. Are o aderenta excelenta la suport si o putere mare de acoperire. Este permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa. Este rezistenta la actiunea microorganismelor, alge, fungii etc.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Tencuiala decorativa IdealMIX TD10

  Tencuiala decorativa Idealmix TD10 DOMUS Tencuiala decorativa cu granulatie mica de interior si exterior pe baza de rasini acrilice si praf de marmura. Are o aderenta excelenta la suport si o putere mare de acoperire. Este rezistenta la uzura (zgariere si socuri mecanice), la intemperii, saponificare. Are aspect de masa pastoasa cu agregate minerale cu dimensiunea de pana la 1mm

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Tencuiala decorativa IdealMIX TD20

  Tencuiala decorativa IdealMIX TD20 Tencuiala decorativa cu granulatie mica de interior si exterior pe baza de rasini acrilice si praf de marmura. Are o aderenta excelenta la suport si o putere mare de acoperire. Este rezistenta la uzura (zgariere si tocuri mecanice), la intemperii, saponificare. Are aspect de masa pastoasa cu agregate minerale cu dimensiunea de pana la 2 mm.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Vopsea grund Idealmix DF10 DECOFOND

  Vopsea grund Idealmix DF10 DECOFOND DECOFOND pentru tencuiala decorativa se utilizeaza ca strat de fond in sistemul de protectie a suprafetelor de baza minerale: beton, tencuieli de var-ciment, gleturi de var si de ipsos, zidarii din caramizi. Produsul usureaza aplicarea tencuielii decorative, permitand o crestere a rezistentei si durabilitatii. Se coloreaza in functie de culoarea tencuielii.

  Pret: 0 RON / mc Detalii