Tencuiala Mozaicata

Tencuiala mozaicata oferita de preturibeton.ro este un produs superior al companiei IdealMIX , conceput special pentru a aduce culoare si personalitate pentru orice suprafata pe care este folosita si pentru a satisface cela mai exigente cerinte . Produsele noastre sunt rezistente si eficiente  fiind special adaptate conditiilor climatice din Romania . IdealMIX , este o companie cu capital 100 % Romanesc specializata in producerea de tencuiala mozaicata  recunoscuta pentru calitatea produselor si preturile adaptate la situatia economica actuala .

  • Tencuiala mozaicata fina Idealmix TM 12 NATUR

    Tencuiala mozaicata fina Idealmix TM 12 NATUR Tencuiala mozaicata pe baza de rasini si marmura naturala cu granulatie de pana la 1.2mm, extrasa din cariere italiene. Pentru protejarea si finisarea decorativa a suprafetelor interioare si exterioare din beton, ziddrie , glet si gipscarton. Recomanda la exterior pentru soclu, coloane si elemente deosebite, dar si pentru decorari interioare.

    Pret: 0 RON / mc Detalii
  • Tencuiala mozaicata Idealmix TQ 18 QUARTZ

    Tencuiala mozaicata Idealmix TQ 18 QUARTZ Tencuiala mozaicata pe baza de rasini si cuart colorat chimic cu granulatie de pana la 1.8mm . Pentru protejarea si finisarea decorativa a suprafetelor interioare si exterioare din beton, ziddrie , glet si gipscarton. Recomanda la exterior pentru soclu, coloane si elemente deosebite, dar si pentru decorari interioare.

    Pret: 0 RON / mc Detalii