Otel Beton PC52

Preturibeton.ro, site specializat in comercializarea materialelor de constructii ofera clientilor sai preturi competitive la fier beton de productie romaneasca fasonat din depozitele de fier beton situate in Municipul Campina, Jud Prahova  si Orasul Buftea din Judetul Ilfov.

Oferta de preturi la fier beton afisata pe preturibeton.ro se poate negocia in functie de cantitatea comandata si distanta fata de depozitul de fier beton.

Pentru o comanda de otel beton ferma va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0749296886 sau accesand pagina de contact,

La achizitia fierului beton si a betonului prin preturibeton.ro oferim o reducere semnificativa.

Fierul beton OB si PC este de provenienta Romaneasca si din import Grecia si Bulgaria. Otelul beton comercializat este insotit de certificate de calitate si provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Preturibeton.ro. asigura transportul pana la santier a fierului beton. preturile sunt valabile pentru Municipiul Bucuresti, Jud. Ilfov si Judetul Prahova. pentru fier beton productie Grecia, Bulgaria si Romania.

Otelul beton ( fier beton ) laminat la cald, cu profil neted sau striat, este utilizat in constructii la armarea betonului, la elemente si structuri din beton armat, PC-ul este fierul beton striat tip bara cu o rezistenta mare la smulgere iar OB-ul este fierul beton neted tip colac. In functie de fiecare proiect in parte este stabilita cantitatea si tipul de otel beton folosit.

Detalii tehnice:

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1
Diametrul otel beton : Ø8 - Ø16 mm
Livrare otel beton: colaci sau bare
Diametrul otel beton : Ø18 - Ø32 mm
Livrare otel beton : bare 12 m

Preturile sunt valabile pentru o cantitate minima de 5 tone.

Lista de preturi la fier beton valabila incepand cu 24.08.2017, pentru fier beton, preturile afisate sunt loco depozit, pretul transportului se discuta separat in functie de cantitatea comandata si de locatia santierulul Dvs .

Fier beton, fasonat         :  3.27 ron/kg  Tva inclus.

Fier beton, bara 12 m     :  3.03 ron/kg  Tva inclus.

Comenzile pentru Municipiul Bucuresti, Jud. Ilfov si Judetul Prahova.se efectueaza telefonic la 0749296886  sau pe mail la office@preturibeton.ro. Pentru comenzi de beton proaspat in Bucuresti, Jud. Ilfov si Jud Prahova va rugam sa ne contactati telefonic sau consulati lista de preturi aici : Vanzare beton 

 • Otel beton PC 6 , fasonat cel mai bun pret

  Otelul beton PC52, 6mm, este un otel beton des intalnit in armaturile constructiilor civile si industriale. Preturibeton.ro, este un depozit online specializat in comercializarea materialelor de constructii ce asigura un raport calitate-servicii-pret excelent  pentru fiecare material de constructii comercializat si negocierea celor mai competitive preturi cu producatori fier beton ROMANESC.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Fier beton PC8 , pret fier beton Romania

  Vanzare de fier beton productie Raomania este asigurata din depozitele noastre situate in Bucuresti si  Municipiului Campina. Fierul beton romanesc este  insotit de certificate de calitate si provenienta si respecta in totalitate normele tehnologice in vigoare.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 10 depozit fier Bucuresti si Prahova

  Vanzarea de otel beton este asigurata din doua depozite de fier beton situate in Otopeni si Municipiul Campina. Jud PRAHOVA., fierul beton PC52,bara de 10mm este folosit la armarea placilor, stalpilor, radierelor, in constructiile civile si industriale.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 12 vanzare otel beton, depozit Bucuresti

  Depozitul de otel beton din Bucuresti asigura necesarul de otel beton PC52, bara de 12mm, in santiere cu o capacitate de livrare de 300 tone lunar de otel beton la cele mai bune preturi cu transport inclus.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret fier beton PC52, 14mm, Bucuresti si Prahova

  Materialele de constructii grosiere sunt materiale de constructii ce cuprind constructia unei case sau cladiri la rosu, Otelul beton PC52, la bara de 14mm, este un material de constructii des intalnit in fundatiile, stalpi, placile sau alte elemente de rezistenta ale constructiilor civile si industriale.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret fier beton PC52, bara 16mm depozit Bucuresti

  Vanzarea de otel beton este asigurata de din depozitele noastre de materiale de constructii din Otopeni si Campina la preturi competitive cu transport inclus pentru Bucuresti, Jud. Ilfov si Jud Prahova. Preturile la materiale de constructii sunt negociabile in functie de cantitatea comandata si modalitatea de plata. Toate materiale de constructii comercializate de societatea noastra sunt insotite de certificate de calitate si provenienta. Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 16 mm. Livrare sub forma de bara. Pentru o cantitate peste 50 tone fier beton comandata pretul este negociabil. Fierul beton comercializat este de productie Bulgaria,  pentru preturi la fier beton Romanesc  si oferte de otel beton fasonat va rugam sa ne contactati. Materiale de constructii, Fier beton fasonat Romanesc :        cere oferta pret telefonic Materiale de constructii, Fier Beton Romanesc , bara 12m :   cere oferta pret  telefonic Materiale de constructii, Fier beton Bulgaresc , bara 12m  :   cere oferta pret  telefonic Comenzile pentru materiale de constructii se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Preturi Otel beton PC 18, depozit fier beton Bucuresti

  Depozitele de  fier beton Bucuresti si Campina , asigura necesarul de fier beton in Bucuresti si Jud. Prahova printr-un sistem de distributie fier beton rapid, gestionat de personal cu experienta ce aduce un plus de eficacitate in realizarea lucrarilor din santierul Dvs. prin livrare rapida a fierulul beton si asigurarea unui raport calitate-servicii-pret excelent.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Preturi materiale constructii Bucuresti, PC 20mm

  Preturi materiale de constructii Bucuresti asigura necesarul de fier beton pentru toate sectoarele Bucurestiului (1.2,3,4,5,6), si in Jud. Ilfov la cele mai bune preturi cu transport inclus. Depozitul de materiale de constructii din Bucuresti asigura un sistem de livrare pentru materiale de constructii eficient ce usureaza si eficientizeaza lucrarile de constructii din Bucuresti si Jud. Ilfov.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Preturi fier beton fasonat PC 22mm, depozit Prahova

  Pentru comenzi de fier beton fasonat va rugam sa atasati proiectul Dvs. de rezistenta la office@preturibeton.ro si in cel mai scurt timp veti primi o oferta de pret personalizata proiectului Dvs. Preturile la fier beton fasonat se negociaza in functie de complexitatea proiectului si de distanta fata de depozit a santierului. Fierul beton fasonat este de productie romaneasca fiind insotit la livrare de certificate de calitate si provenienta. 

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 24, Bucuresti si Campina

  Preturibeton.ro, livreaza otel beton fasonat romanesc din depozitele sale din Otopeni si Municipiul Campina, Jud Prahova  la cele mai competitive preturi . Preturibeton.ro, este un depozit de materiale de constructii, specializat, cu preturi de producator si o livrare rapida si eficienta pentru orice tip de santier. Preturibeton.ro, comercializeaza materiale de constructii productie Romaneasca si din import.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Oferta Otel beton PC 26 in Bucuresti si Prahova

  Vanzarea de fier beton PC si OB, este asigurata pentru Municipiul Bucuresti,Judetul Ilfov si Judetul Prahova din depozitele de fier beton localizate in Bucuresti si Municipiul Campina. Otelul beton PC 26mm, intra in categoria materiale de constructii grosiere si este folosit la armarea betonului in constructiile industriale si civile, Otelul beton PC 26mm, este un fier beton folosit la fundatiile cladirilor cu inaltime si un grad de rezistenta ridicat.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Preturi Otel beton PC 28 Bucuresti 2016

  Preturile la otel beton PC28 sunt valabile incepand cu 01.01.2016, si includ transportul pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Prahova, preturile pot suferi modificari in functie de cantitatea comandata si locatia de descarcare.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Pret Otel beton bulgaresc PC 30mm , oferta fier beton ieftin

  Preturibeton.ro, depozit online specializat in comercializarea de materiale de constructii in Municipiul Bucuresti, Jud. Ilfov si Jud Prahova , asigura necesarul de fier beton Romanesc si Bulgaresc din depozitele situate in Otopeni si Municipiul Campina.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • fier beton PC 32 , pret fier bara Bucuresti

  Fier beton PC52, diametrul 32mm, livrat sub forma de bara 12m, este un fier beton de inalta rezistenta ce asigura armarea betoanelor folosite la constructiile industriale si de mare inaltime.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii
 • Otel beton OB37 6-8-10-12-14-16-18-20

  Depozitele de fier beton din Bucuresti Nord si Jud. PRAHOVA asigura vanzarea de otel beton OB37, la cele mai competitive preturi cu transport inclus pentru minim 5 tone comandate.

  Pret: 2.75 RON / kg Detalii