Otel Beton

Oferta de preturi la fier beton afisata pe preturibeton.ro, se poate negocia in functie de cantitatea comandata, Pentru o comanda de otel beton ferma va rugam sa ne contactati telefonic accesand pagina de contact, Vanzarea de otel beton este asigurata din depozitele de fier beton situate in Bucuresti, centura Otopeni si centura Bragadiru, Fierul beton OB si PC este de provenienta Romaneasca si din import Bulgaria, Otelul beton comercializat este insotit de certificate de calitate si provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Preturibeton.ro comercializeaza otel beton PC6,PC8,PC10,PC12,PC14,PC16,PC18,PC20,PC22,PC24,PC28,PC30,PC32 SI OB6,OB8,OB10,OB12,OB14,OB16,OB18,OB20 la cele mai bune preturi cu transport inclus pentru Bucuresti si Ilfov.

Preturibeton.ro. asigura transportul pana la santier a fierului beton .preturile sunt valabile pentru Bucuresti si Ilfov pentru fier beton de productie Bulgaria . Pentru otel beton Romania  va rugam sa ne contactati  Otelul beton ( fier beton ) laminat la cald, cu profil neted sau striat, este utilizat in constructii la armarea betonului, la elemente si structuri din beton armat PC-ul este fierul beton striat tip bara cu o rezistenta mare la smulgere iar OB-ul este fierul beton neted tip colac. In functie de fiecare proiect in parte este stabilita cantitatea si tipul de otel beton folosit.

Detalii tehnice:

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1
Diametrul otel beton : Ø8 - Ø16 mm
Livrare otel beton: colaci sau bare
Diametrul otel beton : Ø18 - Ø32 mm
Livrare otel beton : bare 12 m

Preturile sunt pentru o cantitate minima de 5 tone comandate .

PRETURILE AFISTE IN SITE NU CONTIN TVA ,

Lista de preturi la fier beton valabila incepand cu 01.02.2016, pentru fier beton romanesc.

Fier beton  , fasonat        :  1,85 ron/kg fara Tva

Fier beton , bara 12 m   : 1,65 ron/kg fara Tva

Comenzile pentru Bucuresti se efectueaza telefonic la 0749296886  sau pe mail la office@preturibeton.ro . Multumim!

 • Otel beton PC 6 , fasonat cel mai bun pret

  Otelul beton PC52, 6mm, este un otel beton des intalnit in armaturile constructiilor civile si industriale, preturibeton.ro, este un depozit online specializat in comercializarea materialelor de constructii ce asigura rapid un raport calitate-servicii-pret excelent prin angajarea de personal specializat pentru fiecare material de constructii comercializat si negocierea celor mai competitive preturi cu producatorii autohtoni.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • fier beton PC 8 , pret fier beton Bulgaria

  Vanzare de fier beton productie Bulgaria este asigurata din depozitele noastre situate in zona de Sud si zona de Nord a Municipiului Bucuresti. Fierul beton din Bulgaria este un fier beton insotit de certificate de calitate Europene si respecta in totalitate normele tehnologice in vigoare.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 10 depozit fier bucuresti

  Vanzarea de otel beton este asigurata din doua depozite de fier beton situate in zonele de Nord si Sud a centurii Bucuresti, fierul beton PC52,bara de 10mm este folosit la armarea placilor, stalpilor, radierelor, in constructiile civile si industriale.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 12 vanzare otel beton, depozit Bucuresti

  Depozitul de otel beton din Bucuresti asigura necesarul de otel beton PC52, bara de 12mm, in santiere cu o capacitate de livrare de 300 tone lunar de otel beton la cele mai bune preturi cu transport inclus.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret fier beton PC52, 14mm, materiale de constructii

  Materialele de constructii grosiere sunt materiale de constructii ce cuprind constructia unei case sau cladiri la rosu, Otelul beton PC52, la bara de 14mm, este un material de constructii des intalnit in fundatiile, stalpi, placile sau alte elemente de rezistenta ale constructiilor civile si industriale.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret materiale de constructii PC52, bara 16mm depozit Bucuresti

  Vanzarea de otel beton este asigurata de din depozitele noastre de materiale de constructii din Afumati si Bragadiru la preturi competitive cu transport inclus pentru Bucuresti si Jud. Ilfov. Preturile la materiale de constructii sunt negociabile in functie de cantitatea comandata si modalitatea de plata. Toate materiale de constructii comercializate de societatea noastra sunt insotite de certificate de calitate si provenienta. Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 16 mm. Livrare sub forma de bara. La o cantitate peste 50 tone pretul este negociabil. Fierul beton comercializat este de productie Bulgaria,  pentru preturi la fier beton Romanesc  si oferte de otel beton fasonat va rugam sa n-e contactati. Materiale de constructii, Fier beton fasonat Romanesc :        cere oferta pret telefonic Materiale de constructii, Fier Beton Romanesc , bara 12m :   cere oferta pret  telefonic Materiale de constructii, Fier beton Bulgaresc , bara 12m  :   cere oferta pret  telefonic Comenzile pentru materiale de constructii se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Preturi Otel beton PC 18, depozit fier beton bucuresti

  Depozit fier beton Bucuresti, asigura necesarul de fier beton in Bucuresti si Jud. Ilfov printrun sistem de distribuite fier beton rapid, gestionat de personal cu experienta ce poata aduce un plus de eficacitate in lucrarile din santierul Dvs. prin livrare rapida a fierulul beton si asigurarea unui raport calitate-servicii-pret excelent.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Preturi materiale constructii Bucuresti, PC 20mm

  Preturi materiale de constructii Bucuresti asigura necesarul de fier beton pentru toate sectoarele Bucurestiului (1.2,3,4,5,6), si in Jud. Ilfov la cele mai bune preturi cu transport inclus. Depozitul de materiale de constructii din Bucuresti asigura un sistem de livrare pentru materiale de constructii eficient ce usureaza si eficientizeaza lucrarile de constructii din Bucuresti si Jud. Ilfov.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Preturi fier beton fasonat PC 22mm, depozit materiale de constructii

  Pentru comenzi de fier beton fasonat va rugam sa atasati proiectul Dvs. de rezistenta la office@preturibeton.ro si in cel mai scurt timp veti primi o oferta de pret personalizata proiectului Dvs.Preturile la fier beton fasonat se negociaza in functie de complexitatea proiectului si de distanta fata de depozit a santierului. Fierul beton fasonat este de productie romaneasca fiind insotit la livrare de certificate de calitate si provenienta. 

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret otel beton PC 24, materiale constructii Bucuresti

  Preturibeton.ro, livreaza otel beton din depozitele sale din Bragadiru si Otopeni la cele mai competitive preturi din Bucuresti si Jud. Ilfov. Preturibeton.ro, este un depozit de materiale de constructii specializat cu preturi de producator si o livrare rapida si eficienta pentru orice tip de santier. Preturibeton.ro, comercializeaza materiale de constructii productie Romaneasca si din import.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Materiale constructii Otel beton PC 26

  Vanzarea de fier beton PC si OB, este asigurata pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov din depozitele de fier beton localizate in Otopeni si Bragadiru. Otelul beton PC 26mm, intra in categoria materiale de constructii grosiere si este folosit la armarea betonului in constructiile industriale si civile, Otelul beton PC 26mm, este un fiet beton folosit la fundatiile cladirilor cu inaltime si un grad de rezistenta ridicat.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Preturi Otel beton PC 28 Bucuresti 2016

  Preturile la otel beton PC28 sunt valabile incepand cu 01.01.2016, si includ transportul pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, preturile pot suferi modificari in functie de cantitatea comandata si locatia de descarcare.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Pret Otel beton bulgaresc PC 30mm , oferta fier beton ieftin

  Preturibeton.ro, depozit online specializat in comercializarea de materiale de constructii in Municipiul Bucuresti si Jud. Ilfov, sigura necesarul de fier beton Bulgaresc din depozitele situate in Otopeni si Bragadiru.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • fier beton PC 32 , pret fier bara Bucuresti

  Fier beton PC52, diametrul 32mm, livrat sub forma de bara 12m, este un fier beton de inalta rezistenta ce asigura armarea betoanelor folosite la constructiile industriale si de mare inaltime.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii
 • Otel beton OB37 6-8-10-12-14-16-18-20

  Depozitele de fier beton din Bucuresti Nord si Bucuresti Sud asigura vanzarea de otel beton OB37, la cele mai competitive preturi cu transport inclus pentru minim 10 tone comandate.

  Pret: 1.65 RON / kg Detalii