Marmura mozaic

 Preturibeton.ro. comercializeaza marmura mozaic(Ruschita) la preturi competitive.

Romania este recunoscuta pe plan mondial pentru marmura de Ruschita, deoarece acest zacamânt este de o calitate superioara recunoscut pentru calitatea deosebita , culoarea unica, rezistenta la uzura si finetea pulberii extrase din zona muntilor Poiana Rusca.

Acest tip de mozaic de culoare predominant alb este folosit in principal la pardoseli pentru spatii industriale si comerciale sau trepte, si in diverse lucrari peisagistice. Este materialul ideal, ieftin si usor de pus in opera dar totodata este un produs de calitate superioara.

Pentru comenzi folositi formularul de contact sau apelati numerele de telefon din pagina de contact. Preturile includ transportul pentru Bucuresti si Ilfov pentru minim 10 tone comandate..

 • Marmura mozaic 0-3

  Pret: 250 RON / to Detalii
 • Marmura mozaic 3-5

  Pret: 400 RON / to Detalii
 • Marmura mozaic 7-10

  Pret: 500 RON / to Detalii
 • Marmura mozaic 7-15

  Vindem din stoc marmura mozaic de Ruschita, granulatie 7-15mm, ideala pentru amenajari peisagistice, pavarea aleilor pietonale, amenjarea gradinilor si a parcurilor. Marmura mozaic de Ruschita este recunoscuta international pentru calitatea superioara, apreciata si recomandata in majoritatea lucrarilor peisagistice. 

  Pret: 500 RON / to Detalii