Plasa sudata

PRETURIBETON.RO, comercializeaza plasa sudata (buzau) la preturi competitive pentru Bucuresti si Ilfov. Plasele sudate comercializate sunt insotite de certificate de calitate si provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare. Capacitate de livrare a depozitului de plase din Bucuresti este de 200 buc/zi si poate fi suplimentata la cerere.

Comenzile de plase sudate se pot onora in maxim 3 zile lucratoare de la comanda ferma sau in functie de stoc la urgenta .

Plasele sudate sunt carcase plane de armatura, confectionate din bare de otel-beton dispuse pe doua directii perpendiculare si sudate electric in punctele de intersectie. Plasele sudate se confectioneaza  din sarma trasa neteda.

Preturile la plase sudate nu contin Tva

 

 

 

 • Producator plasa sudata φ 4 5x2 10x10

  Oferta de preturi este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Loc. Bragadiru si Otopeni din Bucuresti. Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea comandata si distanta fata de depozit. Preturibeton.ro, producator de plasa sudata comercializeaza plasa sudata φ 4 5x2 10x10, folosita in general la armarea betoanelor si confectiilor metalice. Preturile afisate au transportul inclus pentru minim 50 de bucati comandate. Preturibeton.ro. are o capacitate de productie de aproximativ 200/buc plasa sudata /zi, in functie de comenzi si urgenta lor putand onora si cantitati mai mari de plasa sudata. Comenzile la plasa sudata se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro. Multumim! Preturile nu contin Tva si sunt per/bucata

  Pret: 48 RON / kg Detalii
 • Plasa sudata φ 4 6x2 10x10 depozit Bucuresti

  Plasa de Buzau φ 4 6x2 10x10, cele mai bune preturi la plasa sudata, transport inclus pentru minim 50 de bucati in Bucuresti si Ilfov..Acest tip de plasa sudata este produs la comanda. Comezile se pot onora in maxim 3 zile lucratoare de la comanda ferma. Depozitul din Bucuresti are o capacitate de productie de plase sudate  de 200 buc/zi. Comenzile la plasa sudata se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro . Multumim! Preturile nu contin Tva

  Pret: 61 RON / zi Detalii
 • Pret plasa buzau φ 5 5x2 10x10 depozit Bucuresti

  Oferta de plasa sudata este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Localitatile  Bragadiru si Otopeni.Preturile la plasa sudata pot fi negociate in functie de cantitate si distanta fata de santier. Plasa sudata Φ¸ 5 5x2 10x10 (Buzau), plasa sudata cu diametru 5 este cea mai folosita in armarea betonului, preturile includ transport pentru Bucuresti si Ilfov pentru minim 50 de bucati. Depozitul de plase sudate din Bucuresti are o capacitate de livrare de 200 buc/zi.Comenzile se onoreaza in 3 zile lucratoare sau in 24 de ore de la comanda in functie de stoc. Comenzile la plasa sudata se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro. Multumim!

  Pret: 0 RON / zi Detalii
 • Plasa sudata buzau φ 5 6x2 10x10

  Pret: 89 RON / kg Detalii
 • Oferta pret plasa sudata φ 6 5x2 10x10

  Plasa sudata  φ 6 5x2 10x10 comecializata de Preturibeton.ro, producator cu traditie de plasa sudata, cu o capacitate de productie de 200buc/zi societatea noastra asigura distributia cu transport propriu in Bucuresti si pe o distanta de 100 km fata de depozit pentru minim 100 de bucati de plasa sudata comandata. Vanzarea de plasa sudata este asigurata din doua depozite de materiale de constructii situate in Localitatile Bragadiru si Otopeni. Oferta de pret poate fi negociata si personalizata in functie de locatia santierului Dvs. si a cantitatilor comandate. Comanzile pentru plasa sudata se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro Multumim! Pretul este pe bucata

  Pret: 92.75 RON / kg Detalii
 • Vanzare plasa sudata φ 6 6x2 10x10

  Plasa sudata Φ 6 6x2 10x10 este un model de plasa produsa doar la comanda. La minim 50 de bucati preturibeton.ro. ofera transport gratuit pentru Bucuresti si Ilfov. Pentru comenzi in afara Bucurestiului transportul la plasa sudata se calculeaza separat. societatea noastra asigura distributia de plasa sudata pe o raza de 150 Km fata de depozitul de plase sudate situat in Bucuresti. Vanzare de plasa sudata este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Bragadiru si Otopeni. Comenzile se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro pentru Bucuresti si Judetul Ilfov .Multumim!

  Pret: 125 RON / kg Detalii
 • Oferta plasa sudata φ 7,1 5x2 10x10

  Plasa sudata Φ 7,1 5x2 10x10. Vanzare plasa sudata pe raza municipiului Bucuresti si in Ilfov. Preturibeton.ro. vinde la pret de producator plasa sudata diametrul 7 la cele mai bune preturi pentru Bucuresti si Ilfov. plasa sudata diametrul 7mm. este produsa doar pe baza de comanda. Oferta de plasa sudata este negociabila in functie de cantitatea si locatia santierului. Comenzile la plasa sudata se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe email la 0ffice@preturibeton.ro. Multumim!  

  Pret: 149 RON / kg Detalii
 • Plasa sudata Bucuresti φ 7,1 6x2 10x10

  Plasa sudata Φ 7,1 6x2 10x10. La minim 50 bucati comandate preturibeton.ro. ofera transport gratuit in Bucuresti si Ilfov. Acest tip de plasa sudata se executa numai la comanda si este livrata din depozitiele de materiale de constructii situate in Localitatile Bragadiru si Otopeni. Comenzile se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro . Multumim!

  Pret: 178 RON / kg Detalii
 • Plasa sudata φ 8 5x2 10x10 depozit Bucuresti

  Preturibeton.ro, ofera transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pentru minim 100 bucati la produsul plasa sudata Φ 8 5x2 10x10. preturibeton.ro. producator de plase sudate cu o capacitate de productie de 200buc/zi asigura distributia de plasa sudata la preturi competitive pentru Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Comenzile pentru materiale de constructii in Bucuresti se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe mail la office@preturibeton.ro Multumim! Pretul este e bucata/plasa

  Pret: 173.39 RON / kg Detalii
 • Plasa sudata φ 8 6x2 10x10

  Pret: 223 RON / zi Detalii