Vopsea Lavabila

Vopsea lavabila pentru interior si exterior pe baza de rasini acrilice si siliconice promovata de preturibeton.ro exclusiv in colaborare cu IdealMIX , producator recunoscut national pentru inalta calitate a produselor si pretul mic garantat . IdealMIX si preturbeton.ro va propune o gama de vopsele lavabile penrtu interior si exterior , productie proprie , conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte si adaptata la situatia economica actuala printrun pret fara concurenta in Romania . Vopseaua lavabila pentru exterior si interior este produsa in peste 1200 de culori la alegerea clientului .

 • Vopsea lavabila interior Prima Vl 20

  Vopsea Superlavabila pentru interior Idealmix VL 20 PRIMA SUPER Vopsea superlavabila pentru interior pe baza de latex acrilic si carbonat de calciu natural. Pentru finisarea superioara a suprafetelor de baza minerale: tencuieli uscate, gleturi, zidarii, piatra, caramida, beton, prefabricate, etc.

  Pret: 0 RON / zi Detalii
 • Amorsa de interior Idealmix AI05

  Amorsa de interior Idealmix AI05 Amorsa de interior este un produs hidrosolubil pe baza de polimeri pentru preg?tirea suprafe?elor in vederea vopsirii, asigurînd un strat de calitate pe materialele absorbante.

  Pret: 0 RON / mc Detalii
 • Amorsa de exterior Idealmix AE06

  Amorsa de exterior Idealmix AE06 Amorsa de exterior si interior pe baza de latex acrilic si aditivi siliconici. Pentru toate suprafetele de baza minerale: tencuieli uscate, gleturi, zidarii, piatra, caramida, beton, prefabricate, etc. Patrunde si întareste materialul absorbant. Patrunde adânc in suprafaaa suportului.

  Pret: 0 RON / mc Detalii