Despre noi


Despre noi

Despre Sc. Heracles Imob S.R.L.- Preturi Beton

 

Sc. Heracles Imob Srl, este o companie dedicata clientilor sai, specializata in comercializarea materialelor de constructii  a executiei de pardoseli elicopterizate, beton amprentat si pardoseli epoxidice.


Am inceput ca activitate de baza cu livrarea de agregate de balastiera pentru principalii producatori de beton din Bucuresti si Ilfov. Din cauza crizei si a termenelor mari de plata am apelat la sistemul barter devenind in scurt timp unul dintre principali dealeri de beton din Bucuresti dar si un client principal pentru statiile de betoane cu un consum lunar intre 1500 si 4000 mc beton comercializat.

In sprijinul acestei activitati Compania a angajat personal specializat in vanzare materialelor de constructii  obiectivul fiind de a oferi cele mai bune solutii in achizitia materialelor pentru constructii civile si industriale. La cererea clientilor si a partenerilor compania noastra a marit portofoliu de produse comercializate devenind unul din principali furnizori de materiale de constructii pentru piata din Bucuresti si Jud. Ilfov .

In acest moment Sc.Heracles Imob Srl. are incheiate contracte de barter cu principalii producatori de materiale de constructii, putand furniza toate materialele necesare constructiilor civile si industriale. Oferim la preturi competitive Beton, Agregate balastiera, Zgura tenis, Marmura mozaic, Fier beton, Plase sudate, Cherestea, Ciment sac, Caramida, Rigips, Polistiren. 

Obiectivul companiei Sc.Heracles Imob Srl. este sa devina principalul funizor al meterialelor de constructii pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov in acest scop colaborand numai cu specialisti in domeniu si cautand cele mai bune solutii pentru satisfacerea cererilor clientilor sai.

Precizam ca toate materialele de constructii comercializate sunt insotite de certificate de conformitate , provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Stiri


Statie de beton Otopeni

Statie de betoane Otopeni

Heracles Imob Srl. Este o companie dedicata clientilor sai, specializata in comertul online cu materiale de constructii grosiere respectiv: beton, fier beton, caramida, plase sudate, nisip, pietris, zgura tenis, marmura mosaic, sisteme de acoperis si diverse servicii conexe.

Reprezentarea in zona de Nord a municipiului Bucuresti este asigurata prin cele doua statii de beton cu capacitate de productie cumulata de pana la 1500mc/zi de beton proaspat. Zonele din Nordul Judetului Ilfov, ca : Otopeni,  Balotesti, Saftica, Tunari, Dimieni, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Snagov, Tancabesti, Peris, Caciulati, si Nordul Bucurestiului, Sector 1, Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Casa presei, Buc noi, sunt principale zone unde Heracles Imob. Srl. este un furnizor important de materiale de constructii ce asigura cu promtitudine orice comanda de beton sau materiale grosiere folosite in proiectele de constructii civile si industriale.

...mai mult

Statie de beton Militari

Statie de betoane Militari

Zona Militari-Bucuresti si iesirea pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, reprezinta centrul industrial-logistic pentru Sudul Romaniei, fiind o sectiune puternic industrializata si cu o cerere majora pentru beton din statie.

Adaptata la nevoile pietei, statia de betoane Militari, dispune de 11 automalaxoare pentru transportul betonului si 3 pompe tip elefant de pompare a betonului, avand o capacitate de productie de 600mc/zi, acopera cu succes orice tip de lucrare de constructii.

...mai mult

Statie de betoane Domnesti

STATIA DE BETOANE DOMNESTI

Preturibeton.ro, unul dintre primele site-uri specializate in comertul materialelor de constructii grosiere ofera clientilor sai suport specializat in achizitia betonului proaspat. Avand o experienta de peste 10 ani in comercializarea betonului echipa preturibeton.ro asigura acoperire completa pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, din 7 statii de beton situate in puncte de interes major, pentru optimizarea preturilor si un raspuns rapid in preluarea comenzilor.

...mai mult

Toate strile

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult