Otel beton BST 500s 10mm bara 12ml


Preturibeton.ro, magazin online de materiale de constructii ofera preturi competitive la otelul beton BST 500s, diametru 10mm, in forma de bara, cu lungimea de 12ml.

Otelul beton BST 500S cu diamnetru 10mm este folosit in majoritatea constructiilor civile si industriale in Romania. Fiind un otel beton cu o duritate superioara fata de PC52 este preferinta frecventa a proiectanilor in structurile de rezistenta a cladirilor.

Otel betonul BST 500s Φ10  are o greutate specifica de 0,617 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 7,41kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat  de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s bara de 12ml se pot onora in minim 4 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult