Otel beton BST 500s 10mm fasonat


Fabrica de fasonat otel beton ofera preturi de producator pentru clienti Heracles Imob Srl. la otelul beton fasonat BST 500 diamentru 10mm.

Din depozitele de otel beton fasonat situate in Bucuresti, Targoviste si Campina asiguram distributie nationala pentru orice tip de otel beton.

Heracles Imob Srl, asigura livrare locala pentru Bucuresti si localitati limitrofe fara limita de greutate si livrare nationala pentru minim 20 tone/comanda de fier beton fasonat, colac sau la bara de 12ml.

Otel betonul BST 500s Φ10 are o greutate specifica de 0,617 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 7,41kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s fasonat se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult