Otel beton BST 500s 12mm fasonat


Achizitia de otel beton BST 500S, fasonat in fabrica aduce un avantaj major constructorilor si beneficiarilor prin reducerea timpului de executie si minimizarea pierderilor la fosanarea in santier.

Fabricile de fasonat au capacitate mare de productie si utilizeaza utilaje de inalta generatie ce reduc la pierderile de material, generand un otel beton fasonat de inalata acuratete si calitate.

Otel betonul BST 500s Φ12 are o greutate specifica de 0,888 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 10,7kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s, Φ12mm, fasonat, se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult