Otel beton BST 500s 14mm bara 12ml


Livram catre santiere si depozite din toata tara comenzi de minim 20tone de otel beton la bara sau fasonat de 14mm tip BST 500s din depozitele de otel beton situate in Bucuresti si Targoviste.

Heracles Imob SRL, asigura distributie pentru orice comanda de otel beton la bara de 12ml sau fasonat in Bucuresti, Ilfov si localitati limitrofe, oferind clientilor sai consultanta tehnica in luarea celor mai bune decizii la alegerea otelului si betonului pentru constructii. 

Otel betonul BST 500s Φ14  are o greutate specifica de 1,208 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 14,5kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat  de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton, BST500s, bara de 12ml, se pot onora in minim 4 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult