Otel beton BST 500s 14mm fasonat


Utilizand technologie de inalta performanta si personal calificat, fabricile de fasonat otel beton ofera clientilor zero pierderi in procesul de fasonare a etrierilor si elmentelor din proiectul de rezistenta asigurnd si o perioade de executie seminificativ redusa fata de efortul de a fasona otelul beton in santier.

Otelul beton BST 500s 14mm, fasonat, este comercializat la preturi competitive de Heracles Imob Srl. prin intermediul siteu-lui preturibeton.ro cu posibilitate de distributie in toata tara pentru comenzi mai mari de 20 de tone.

Pentru orice cantitate de otel beton fasonat, Heracles Imob srl asigura distributia in Bucuresti, Ilfov si localitati limitrofe.

Centrele de fasonare sunt situate in Bucuresti, Targoviste si Campina.

Otel betonul BST 500s Φ14 are o greutate specifica de 1,208 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 14,5kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s Φ14mm, fasonat, se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult