Otel beton BST 500s 16mm fasonat


Utilajele moderne de fasonat reduc timpul de executie si asigura pierderi zero pentru otelul beton fasonat in fabrica de tip BST 500s sau PC52 cu diametru 16mm. Diferenta de pret intre otelul beton tip bara 12ml si otelul beton fasonat este usor amortizata prin lipsa pierderilor si reducerea timpului de executie, etrierul rezultat in urma fasonari in fabrica fiind net superior celui facut in santier.

Heracles Imob Srl, ofera otel beton tip BST500s, fasonat in centrele din Bucuresti, Targoviste si Campina la preturi competitive pentru orice cantitate de otel beton fasonat comandata.

Distributia de otel beton se asigura in Bucuresti, ilfov si localitati limitrofe pentru orice cantitate de otel beton fasonat sau bara de 12ml si la nivel national pentru minim 20 tone de otel beton BST500s/ comanda.

Otel betonul BST 500s Φ16 are o greutate specifica de 1,578 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 18,94kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s Φ16mm, fasonat, se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult