Otel beton BST 500s 18mm bara 12ml


Otel de inalta calitate BST 500s a devenit o alternativamoderna in proiectele de rezistenta la utilizarea de  fier beton PC52

Otelul beton BST 500s, cu dimetrul de 18mm sub forma de bara 12ml, este utilizat in constructiile civile si industriale, cu precadere in proiectele de rezistenta alea constructiilor de mare amploare si este impus in proiectare se seria de norme EUROCODE.

Otel betonul BST 500s Φ18 are o greutate specifica de 1,998 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 23,98kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s Φ18mm, bara de 12ml, se pot onora in minim 3 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult