Otel beton BST 500s 18mm fasonat


Diametru de 18mm si duritatea marita a otelului beton BST 500s recomanda fasonarea otelului beton in fabricile de fasont specializate, cu utilaje moderne de fasonat, pentru timpul redus de executie si lipsa pierderilor de material rezultate in urma procesului de fasonare.

Cu o capacitate de livrare de 1000 tone/luna, Heracles Imob ofera clientiolor sai otel beton fasonat, de calitate superioara si distributie nationala, pentru comenzi mai mari de 20tone de otel beton fasonat BST 500s.

Pentru Bucuresti, Jud Ilfov si localitati limitrofe asiguram livrarea pentru orice comanda de otel beton fasonat tip BST 500s, sau PC52.

Otel betonul BST 500s Φ18 are o greutate specifica de 1,998 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 23,98kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s Φ18mm, fasonat, se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult