Otel beton BST 500s 20mm fasonat


Cu cat diametrul otelului beton BST 500s este mai mare este recomandata fasonarea in centre de fasonat otel beton cu echipamente de specialitate ce pot reduce la zero pierderile prin rezultate de fasonarea in santier. Otel betonul BST 500s, diametru Φ20mm, se fasoneaza in fabrici de fasonat in orice forma data de proiectul de rezistenta. 

Otel betonul BST 500s Φ20 are o greutate specifica de 2,466 kg/ml, o bara de 12 ml avand o greutate de 29,6kg

Fiecare transport de otel beton este etichetat pe dimensiuni si este insotit de declaratii de conformitate fasonator, certificat de calitate producator aviz de insotire a marfii si raport de incercari pe sarja.

Comenzile pentru otel beton BST500s Φ20mm, fasonat, se pot onora in minim 6 zile lucratoare de la comanda ferma respectiv plata integrala.

La achizitia de otel beton si beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de transport gratuit la comenzile de peste 4 tone de fier beton la bara sau fasonat.

Preturile afisate nu contin TVA si transport in santier. Comenzile de otel beton bara sau fasonat se efectueaza telefonic la numarul de tel 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

Nu folositi cosul de cumparaturi!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult