Pret Beton elicopterizat periat


Rocas Decor Srl, producator si importator de piatra naturala a ales achizitia si realizarea betonului elicopterizat, periat,  pentru sediu din Otopeni prin Heracles Imob Srl. furnizor de beton la cele mai bune preturi in Bucuresti si Jud Ilfov.

Realizat cu beton clasa C20/25 cu piatra concasata furnizat de statia de betoane Otopeni la cel mai bun pret pentru zona de Nord. Bucuresti si Jud Ilfov, armat cu plasa, vibrat si cu rosturi de dialtatie executate, betonul elicopterizat periat rezultat ofera o suprafata ederenta cu o inalta rezistenta la inghet-dezghet si accesibila in special traficului greu.

Pretul pentru realizare beton elicopterizat, periat incluzand : beton C20/25, plasa armare, cofrat, trasare cote laser, elicopterizare, cuart si taiere rosturi de dilatatie incepe de la 12euro/mp si variaza in functie de suprafarta, distanta fata de statia de beton, gradul de dificultate in pregatirea terenului si grosimea stratului de beton.

Betonul elicopterizat, periat este folosit cu precadere la realizarea suprafetelor exterioare, periajul oferind o oderenta sporita in timpul anotimpurilor reci.

Pentru a realiza o surafata de beton elicopterizat, periat, durabila, accesibila traficului greu si cu rezistenta la inghet-dezghet, recomandam folosirea unui beton de clasa superioara incepand de la C20/25, in cazuri ideale sa aiba in compozite piatra concasata. Pentru trafic de mare tonaj este recomandat betonul tip BCR 3,5, 4 si 4,5, un beton destinat exclusiv traficului rutier si realizat cu sorturi de piatra concasata pentru durabilitate marita.

Pentru executie de beton elicopterizat, periat si achizitie beton va rugam sa ne contactati la numarul 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult