Pret beton C16/20,B250 nepompabil


Pret beton C16/20, (B250) valabil de la 15.01.2021, asigurat de Preturibeton.ro din cele trei statii de beton colaboratoare si garantat ca fiind competitiv pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. 

Zone de livrare beton, Ilfov Nord: Pipera, Mogosoaia, Chitila, Otopeni, Afumati, Balotesti, Saftica, Buftea, Sabareni,Joita, Dragomiresti Deal/vale., Gulia, Tartasesti, Corbeanca, Tamasi, Snagov, Peris, Ciofliceni, Vladiceasca, Ghermanesti. etc..

Zona de livrare beton, Bucuresti Nord : Buc Noi, Baneasa, Aviatiei, Pipera, Damaroaia, Sisesti, Sector 1 Bucuresti.

 

Betonul B250, nepompabil este ideal la elementele unde exista acces facil pentru cifele de transport beton datorita necesitati de a fi pus in opera direct din cifa de beton prin folosirea jgheabului. betonul B250, nepompabil este folosit cu succes la betoanarea drumurilor cu trafic mediu sau al aleilor pietonale, de asemenea poate fi folosit in functie de proiect si ca beton pentru fundatie la case si beton pentru fundatii la hale si drumuri.

Betonul C16/20 B250, nepompabil este asigurat din urmatoarele locatii :

Statia de betoane Otopeni 

Statie de betoane Chitila

Statie de betoane Afumati

Pentru preturi personalizate cu transport si serviciul de pompare inclus in santierul Dvs. va rugam sa sunati la numarul 0749296866, sau accesati pret-beton.ro

Multumim ca ati ales Preturibeton.ro!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult