Pret cifa Beton B350 ( C20/25), oferta vanzare 2020


Oferta de pret beton B350, este valabila incapand cu 15.01.2021 si  este loco statie de beton( Chitila, Otopeni si Afumati, Militari, Bragadiru, Berceni). Transportul se taxeaza separat cu 12lei/km. Preturile afisate in site nu contin Tva.

Oferta de vanzare beton B350 la cifa este negociabila in functie de cantitatea comandata si distanta fata de statia de beton a santierului Dvs.

Zone de livrare beton Ilfov Nord: Pipera, Mogosoaia, Chitila, Otopeni, Afumati, Balotesti, Saftica, Buftea, Sabareni,Joita, Dragomiresti Deal/vale., Gulia, Tartasesti, Corbeanca, Tamasi, Snagov, Peris, Ciofliceni, Vladiceasca, Ghermanesti. etc..

Zona de livrare beton Bucuresti Nord : Buc Noi, Baneasa, Aviatiei, Pipera, Damaroaia, Sisesti Sector 1 Bucuresti.

 

Pretul la Beton B350, poate sa sufere modificari in perioada de Iarna-Vara din cauza adaugari aditivilor dupa caz de antiinghet sau intarzietor de priza. Pretul aditivului este in general situat intre 10 si 15 lei/mc.

Betonul B350 este insotit de certificat de comformitate si calitate si toate cifele prezinta sigiliu de siguranta care este rupt numai in fata clientului.

Betonul  B350  ( C20/25) T3  S2, este un beton  cu grad ridicat de rezistenta la procesul de inghet-dezghet, avand un grad de compactare superior si o rezistenta sporita la fisurare, se foloseste in constructia cladirilor cu regim de inaltime ridicat, dar si in constructia drumurilor si podurilor. Betonul  B350  ( C20/25) T3  face parte din tipurile de beton des folosite in constructia caselor cu un regim de inaltime maxim p+8+m. Betonul B350  ( C20/25) T3  diametrul agregate maxim 16mm este pompabil.

 

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult