Preturi Beton placa fundatie B200 ( C12/15)


Preturile la beton B200 pentru placa la cota 0 sau pardoseala sunt valabile incepand cu 15.01.2021 si pot suferi modificari in functie de distanta fata de statia de beton a santierului dvs, cantitatea comandata si eventualele taxe de zona in Bucuresti si Jud Ilfov .

Zone de livrare beton, Ilfov Nord: Pipera, Mogosoaia, Chitila, Otopeni, Afumati, Balotesti, Saftica, Buftea, Sabareni,Joita, Dragomiresti Deal/vale., Gulia, Tartasesti, Corbeanca, Tamasi, Snagov, Peris, Ciofliceni, Vladiceasca, Ghermanesti. etc..

Zona de livrare beton, Bucuresti Nord : Buc Noi, Baneasa, Aviatiei, Pipera, Damaroaia, Sisesti Sector 1 Bucuresti.

Zone de livrare beton Ilfov Sud : Bragadiru, Km8, Magurele, Varteju,Pruni, Darasti, Clinceni, Domnesti,Olteni,Buda,Cornetu, Ciorogirla, Chiajna, Jilava, Popesti-Leordeni.

Zone de livrare beton Bucuresti Sud :  Militari, Crangasi, Ghencea, Rahova, Cotroceni, Zona 13 Septembrie, Berceni.

Pentru o oferta de pret la beton de placa personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau accesati pret-beton.ro

Preturile la beton pentru placa B200 afisate pe site sunt calculate loco statii de beton situate in :  Otopeni, Afumati si Chitila.transportul  se taxeaza separat cu 11lei/km fara Tva.

Betonul  B200 ( C12/15) T3 S2, este un beton  cu un nivel optim de compactare, rezistent la agresiuni mecanice si fizice , folosit in constructii in functie de proiect, la elemente de rezistenta.

Betonul  B200 ( C12/15) face parte din tipurile de beton des folosite in constructia caselor cu un regim de inaltime maxim p+1+m.

Betonul B200 ( C1 2/15) cu  diametrul agregate maxim 16mm, este pompabil.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult