Preturi Beton

Statie de betoane Domnesti

STATIA DE BETOANE DOMNESTI

Preturibeton.ro, unul dintre primele site-uri specializate in comertul materialelor de constructii grosiere ofera clientilor sai suport specializat in achizitia betonului proaspat. Avand o experienta de peste 10 ani in comercializarea betonului echipa preturibeton.ro asigura acoperire completa pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, din 7 statii de beton situate in puncte de interes major, pentru optimizarea preturilor si un raspuns rapid in preluarea comenzilor.

Statia de betoane Domnesti face parte din grupul de statii preturibeton.ro si asigura necesarul de beton in Domnesti si localitatile invecinate ( Teghes, Darvari, Ordoreanu. Posta, Buturugeni. Clinceni) si zonelor apropiate din Municipiul Bucuresti( Prelungirea Ghencea, Militari, Chiajna, Rosu, Dr Taberei..etc)

Avand o  capacitate de productie de 800mc/zi, statia de betoane Domnesti, poate asigura necesarul de beton in orice lucrare de infrastructura. Cele 12 automalaxoare si cele 3 pompe de beton asigura un flux contiunu de livrari si pot satisface cele mai exigente cerinte.

Avand in vedere volumul mare de lucrari de constructii generate de dorinta accentuata pentru realizarea de locuinte individuale, statia de betoane Domnesti preia comenzile pentru beton cu minim 48 ore inainte de turnare.

Capacitatea de incarcare a cifelor este de 10mc. Betonul livrat de preturibeton.ro este insotit de aviz de expeditie, unde este specificata clasa de beton si cantitatea transportata si declaratie de conformitate.  Toate cifele de beton  livrate  din statia de betoane Domnesti sunt sigilate  si ruperea sigiliului se face in prezenta beneficiarului.

La orice livrare de beton beneficiarul are dreptul sa efectueaze probe in colaborare cu un laborator de prelevare specializat.

Statia de betoane Domnesti produce toate tipurile de beton necesare in lucrarile de constructii case, blocuri, hale, platforme betonate, drumuri etc. clasele de beton C8/10(B150); C12/15(B200); C16/20(B250); C20/25(B350); C25/30(B400); C30/35( B450) BCR 3,5, BCR 4,5 . Sunt clase de beton avizate tehnic si produse cu respecatrea tuturor normativelor in vigoare.

Pentru un calcul rapid al pretului la beton in Bucuresti si Ilfov va rugam accesati pret-beton.ro un proiect conceput  Heracles Imob SRL, sa faciliteze comertul online al betonului la cifa.

Comenzile pentru beton se efectueaza telefonic la numarul de tel : 0749296886sau pe email la office@preturibeton.ro

Multumim ca ati ales echipa preturibeton.ro