Preturi Beton

Statie de beton Militari

Statie de betoane Militari

Zona Militari-Bucuresti si iesirea pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, reprezinta centrul industrial-logistic pentru Sudul Romaniei, fiind o sectiune puternic industrializata si cu o cerere majora pentru beton din statie.

Adaptata la nevoile pietei, statia de betoane Militari, dispune de 11 automalaxoare pentru transportul betonului si 3 pompe tip elefant de pompare a betonului, avand o capacitate de productie de 600mc/zi, acopera cu succes orice tip de lucrare de constructii.

Statia de betoane Militari, este manageriata de o echipa cu peste 10 ani de experienta in producerea betonului ce raspunde prompt nevoilor clientilor sai, prin oferirea unui pachet de servicii de calitate ce include beton si servicii pompare produse si efectuate de utilaje de ultima generatie.

Statia de betoane Militari este o statie de betoane ECO, ce foloseste un proces de productie a betonului prietenos cu mediul inconjurator. Echipamentele de ultima generatie reprezinta garantia respectarii cu strictete a retetelor de preparare a betonului, verificate regulat, de un laborator de grad 2 de testare a betonului. 

Productie de beton - obiective

Producand clasele de beton uzuale in constructii: Beton C8/10 (B150); Beton C12/15 (B200); Beton C16/20 (B250); Beton C20/25 (B350); Beton C25/30 (B400); Beton C30/35 (B450); BCR 3,5; BCR4, BCR 5, precum si beton cu retete speciale pentru constructii industriale, Statia de betoane Militari are ca obectiv sa devina principalul furnizor de beton proaspat la cifa in zonele: Militari, Sector 6 Bucuresti, Rosu, Dudu, Chiajna, Ciorogarla, Rudeni, Dragomiresti Deal, Dragomiresti Vale, Darvari, Domnesti, Teghes, si alte zone apropiate.

Pentru perioada 2021-2022, statia de betoane Militari isi doreste marirea capacitatii de productie, transport si pompare pana la 1800mc/zi beton proaspat.

Preturile actualizate la zi pentru zona Militari, sector 6, Bucuresti le puteti consulta accesand www.pret-beton.ro , un proiect Heracles Imob SRL conceput sa faciliteze relatia dintre cumparatorii si vanzatorii de beton, sau sunand la nr. de telefon 0749296886 si discutand direct cu un consultant  de vanzari materiale de constructii.

Orice comanda efectuata prin intermediul Heracles Imob SRL este in insotita de aviz de expeditie, declaratie de conformitate producator. Cifele fiind sigilate, ruperea sigiliului se executa in prezenta beneficiarului.

Multumim ca ati ales www.preturibeton.ro