Preturi Beton

Statie de beton Otopeni

Statie de beton Otopeni

Heracles Imob Srl. Este o companie dedicata clientilor sai, specializata in comertul online cu materiale de constructii grosiere respectiv: beton, fier beton, caramida, plase sudate, nisip, pietris, zgura tenis, marmura mosaic, sisteme de acoperis si diverse servicii conexe.

Reprezentarea in zona de Nord a municipiului Bucuresti este asigurata prin cele doua statii de beton cu capacitate de productie cumulata de pana la 1500mc/zi de beton proaspat. Zonele din Nordul Judetului Ilfov, ca : Otopeni,  Balotesti, Saftica, Tunari, Dimieni, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Snagov, Tancabesti, Peris, Caciulati, si Nordul Bucurestiului, Sector 1, Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Casa presei, Buc noi, sunt principale zone unde Heracles Imob. Srl. este un furnizor important de materiale de constructii ce asigura cu promtitudine orice comanda de beton sau materiale grosiere folosite in proiectele de constructii civile si industriale.

Cele doua statii de beton din Otopeni, sunt statii cu traditie in producerea betonului, fiind principalele statii furnizoare de beton pentru zona de nord a Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov. Avand in dotare 18 cife pentru transportul betonului, 6 pompe tip elefant, si 4 pompe fixe pentru pomparea betonului, statiile de beton din Otopeni, ofera servicii de calitate in livrarea betonului si un raspuns promt la nevoile clientilor sai.

BetonC8/10 (B150), produs de statia de beton Otopeni, este un beton folosit ca egalizare sau umplutura pentru fundatii de case si constructii medii de inaltime si folosit exclusiv la elementele fara armatura. Produs cu agregate diametru maxim 16mm, betonul C8/10 se poate pune in opera folosind pompa tip elefant. Produs cu agregate diametrul maxim 31mm, betonul c8/10 se poate pune in opera doar direct din automalaxor.  

Beton C12/15 (B200), din statia de betoane Otopeni este un beton folosit cu precadere la fundatii de case cu regim mic de inaltime sau la diverse lucrarie anexe( trotuare, alei, fundatii de gard..etc) diametrul agreagatelor de maxim 16mm, ii asigura fluiditatea necesara pentru a fi pompat. Betonul C12/15 (B200), cu diametrul agregate maxim 31mm, se toarna direct din cifa.

Beton C16/20 (B250), este de departe cea mai cunoscuta si cea mai utilizata clasa de betoane in constructia caselor si vilelor din Romania. Folosita conform noilor normative in fundatie sau elevatie clasa de betoane C16/20 (B250), produsa de statia de betoane Otopeni, este un produs sigur si durabil livrat cu promtitudine in zona de Nord a Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov. In functie de granulatia agregatelor betonul B250, se produce sub forma pompabila sau turnat direct din cifa.

Beton C20/25 (B350), cu siguranta cea mai folosita clasa de beton in constructiile civile si industrial, este o clasa de beton utilizata cu precadere la elementele de rezistenta alea constructiile medii si mici cum ar fi: Grinzi de beton armat, stalpi, fundatii de blocuri si case-vile, piscine, placi..etc. Produs din statie, betonul C20/25, livrat in Otopeni si localitatile limitrofe este un produs sigur, ecologic, ce respecta cu exactittate normele tehnologice in vigoare si asigura constructiilor o durata de viata indelungata. In functie de dimensiunea agregatelor betonul C20/25 se poate pompa sau se poate turna direct din cifa. Prin adaugarea unod aditivi speciali betonul C20/25 se poate produce complet impermeabil.

Pentru anul 2021, preturibeton.ro are ca obiectiv sa devina un principal partener pentru constructorii din Bucuresti si Judetul Ilfov, prin oferirea unor materiale de constructii de calitate si a unor servicii profesionale in livrare si management.

Heracles Imob. srl. este distribuitor exclusiv pentru cel mai mare proiect de vile individuale din Otopeni, furnizand cu succes timp de 4 ani necesarul de beton pentru constructia celor 150 de unitati.

Pentru preturi ale betonului in zona de nord a Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov va rugam accesati www.pret-beton.ro, un proiect Heracles Imob. conceput sa faciliteze comertul betonului proaspat in Romania sau sunati la 0749296886 pentru a lua legatura cu un consultant specializat in vanzari.

Va multumim ca ati ales www-preturibeton.ro!