Preturi Beton

Adezivi polistiren si masa de spaclu Bucuresti

Iti izolezi casa in Bucuresti si ai nevoie de adezivi care sa fixeze placile de polistiren pe pereti? 

Vrei pereti mai drepti si mai netezi?  Daca raspunsul este da, iti oferim o gama variata de adezivi polistiren si masa de spaclu in Bucuresti si imprejurimi. 

Adezivii de polistiren sunt substante folosite pentru a lipi si fixa placile de polistiren expandat (EPS) sau polistiren extrudat (XPS) pe diferite suprafete, precum zidaria, betonul sau placile de gips-carton. Aceste adezive sunt utilizate in special in izolatia termica a cladirilor, avand o buna aderenta si rezistenta la intemperii. Adezivii de polistiren se gasesc in diferite forme, precum pulbere sau pasta, si pot contine ciment, lianti polimerici si aditivi specifici.

Masa de spaclu, cunoscuta si sub denumirea de chit, este un material folosit pentru umplerea si netezirea suprafetelor in constructii, precum peretii sau tavanele. Masa de spaclu se aplica cu o spatula pe zona care necesita repararea sau netezirea, si apoi se netezeste si se lasa sa se usuce inainte de vopsire sau aplicarea altor finisaje. Masele de spaclu pot fi pe baza de ciment, gips, rasini sintetice sau alte materiale, in functie de scopul si suprafata pe care se aplica.

De ce sa alegi sa comanzi de la noi adezivi polistiren si masa de spaclu in Bucuresti?

  • Pentru ca iti oferim cele mai bune produse de pe piata. Avem o gama larga de produse, de la cei mai importanti producatori;
  • Pentru ca avem preturi actualizate si ne asiguram ca beneficiezi de oferte excelente;
  • Pentru ca livram rapid, direct din depozit, in asa fel incat sa iti asiguram flux continuu de lucru;
  • Pentru ca poti comanda online in doar cateva minute. Vei putea sa folosesti cei mai buni adezivi polistiren si masa de spaclu in Bucuresti, fara effort;
  • Pentru ca avem o multime de alte materiale pe care le poti folosi la constructii si la renovari. Avem toate materialele necesare pentru a construi casa la rosu sau pentru a o termoizola.

Adezivii de polistiren care sunt si masa de spaclu, cum sunt multe dintre produsele noastre, reusesc sa imbine proprietatile adezivilor si sa fie perfecti pentru a completa golurile, crapaturile si spatiile din pereti. Asta inseamna eficienta dubla, timp economisit si cheltuieli mai mici.

Produse

loading