Preturi Beton

Beton Bucuresti

Atunci cand te gandesti la un santier, automat te gandesti la beton. Datorita proprietatilor sale, acest material a ajuns sa fie cel mai folosit din intreaga lume, fiind in toate tipurile de constructii: case pe un singur nivel, constructii cu zeci de etaje, constructii industriale, etc.

An de an, peste 6 miliarde de metri cubi de beton se produc peste tot prin lume, Bucurestiul contribuind destul de mult la aceasta valoare. Cererea de beton Bucuresti este foarte mare, orasul fiind intr-o continua expansiune. Santierele care dezvolta proiecte rezidentiale, zone industriale sau zone de birouri consuma zilnic beton, ceea ce face ca pretul acestui material sa fie destul de mare.

Iti oferim cel mai bun beton in Bucuresti, direct la tine pe santier

Daca ai nevoie de beton in Bucuresti, iti punem la dispozitie un material de foarte buna calitate, livrat pe santierul tau direct din fabrica. 

Suntem unul dintre principalii furnizori de materiale de constructii din Bucuresti si imprejurimi si am reusit sa dezvoltam colaborari de lunga durata cu cei mai importanti producatori ai zonei. Indiferent de cantitatea de beton de care ai nevoie in Bucuresti, de tipul de beton pe care il cauti sau de locul in care se afla santierul, iti putem livra produsul direct din fabrica, in cel mai scurt timp.

Daca alegi sa colaborezi cu noi, te vei bucura de urmatoarele avantaje:

  • preturi actualizate si transparente;
  • livrare in cel mai scurt timp, direct pe santierul tau;
  • o comunicare foarte buna cu specialistii nostri, in asa fel incat transportul sa fie eficientizat din punct de vedere al costurilor si al timpilor alocati;
  • o multime de alte materiale de constructii necesare pentru constructia casei la rosu. 

Ce este, de fapt, betonul?

Motivul principal pentru care este folosit atat de mult beton in Bucuresti este simplitatea acestui material de constructii. Acesta este compus din 3 ingrediente de baza: apa, ciment si diverse agregate (nisip, pietris, ciment). Combinatia obtinuta este usor de turnat in orice tip de forma si rezulta intr-un material rezistent pe termen lung. Ceea ce este cel mai important insa, raportul intre calitate si pret este unul excelent.

Betonul este unul dintre cele mai rezistente materiale de constructii, facand fata cu bio procesului de compresiune. Este adevarat ca nu are o rezistenta foarte buna la intindere, insa aceasta problema este rezolvata prin armarea cu bare de otel, cu fibre de sticla sau cu fibre de plastic. 

Produse

loading