Preturi Beton

Otel Beton Bucuresti

Cu totii ne folosim de constructii: locuim intr-o constructie, lucram intr-o constructie si de multe ori ne petrecem timpul liber intr-una. Nu este de mirare, asadar, ca peste tot prin jurul nostru se construieste. Desi exista o multime de tehnici de constructie si foarte multe materiale, majoritatea structurilor de rezistenta a constructiilor din Romania sunt realizate din beton armat. 

Foarte rezistent, betonul armat este compus din beton si armatura (fier beton). Fierul beton este cel care preiau cele mai mari sarcini si reuseste sa faca o constructie sa reziste zeci de ani. Tocmai de aceea, este unul dintre cele mai cautate materiale de constructii.

Oferim fier beton ieftin in Bucuresti, de cea mai buna calitate 

Daca esti in plin proces de constructie in Bucuresti si ai nevoie de fier beton de cea mai buna calitate, iti oferim cele mai bune preturi, direct din fabrica. Suntem un furnizor de materiale de constructii care pune la dispozitia constructorilor absolut tot ceea ce este necesar pentru constructia unei case la rosu, avand cele mai bune preturi.

Indiferent ca ai nevoie de fier beton fasonat BST500S, de fier beton colac sau la bara de 12 ml, ti-l livram direct pe santierul tau din Bucuresti. 

Cate tipuri de fier beton exista?

Poti comanda fier beton in Bucuresti alegand intre mai multe variante:

  • PC52 – Este un fier beton cu nervuri dispuse pe o singura directie;
  • BST5 - Este un fier beton cu nervuri dispuse pe directii opuse;
  • OB37 – Este un fier beton neted.

In 2023 iti oferim reduceri substantiale la pretul fierului beton in Bucuresti si la pretul transportului. Pentru a te bucura de ele, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne ceri o oferta.  De asemenea, iti putem oferi o multime de alte materiale de constructii (plasa sudata, polistiren expandat si extrudat, BCA, tevi rectangulare, tencuieli, etc), cu ajutorul carora poti ridica la rosu orice casa. 

Sfaturi utile pentru protejarea fierului beton 

Pentru o rezistenta maxima in timp, este bine sa protejezi fierul beton in felul urmator:

  • evita suprasolicitarea barelor de otel;
  • asigura-te ca sunt acoperite in totalitate de beton, pentru a se evita coroziunea. Fierul beton poate rugini doar daca este expus la aer si umiditate;
  • Aplica inhibatori de coroziune inainte de folosirea barelor de fier. 

Produse

loading