Preturi Beton

Plasa Sudata Bucuresti

Plasa sudata  (Plasa de Buzau) este un  material de constructie format din bare de otel sau fire paralele si perpendiculare, sudate impreuna la punctele de intersectie. Aceasta are o forma de grilaj, care poate fi utilizata in diverse aplicatii, cum ar fi constructii, infrastructura si lucrari de consolidare a terenului.

In industria constructiilor, plasa sudata este folosita in principal pentru a arma betonul, oferind rezistenta la tractiune si imbunatatind capacitatea de incarcare a structurilor. Plasa sudata ajuta la prevenirea fisurarii si deformarii betonului, asigurand astfel durabilitate si siguranta in constructii.

De asemenea, plasa sudata poate fi utilizata pentru garduri de securitate, gratare, rafturi si alte aplicatii industriale sau comerciale.

Daca ai nevoie de plasa sudata in Bucuresti, iti oferim o gama variata de modele, adaptate pentru lucrarea ta. 

De ce sa achizitionezi de la noi plasa sudata in Bucuresti?

  • Pentru ca poti comanda cantitatea de care ai nevoie si ti-o aducem pe orice santier din Bucuresti in cel mai scurt timp;
  • Pentru ca livram plasa sudata direct din fabrica, la preturi atractive;
  • Pentru ca avem mereu preturi actualizate;
  • Pentru ca asiguram o livrare rapida, in asa fel incat sa ai un flux de lucru continuu.

Cand este recomandata folosirea plasei sudate?

Dat fiind faptul ca plasa sudata poate sa creasca rezistenta structurilor de beton, este recomandata in constructia planseelor, a peretilor de sprijin sau a zidurilor de sprijin. De asemenea, plasa sudata este olosita si pentru consolidarea caselor vechi (este unul dintre motivele pentru care este foarte folosita in Bucuresti, unde o multime de case sunt in curs de consolidare), precum si pentru intarirea peretilor de caramida. 

Cate tipuri de plasa sudata exista?

In functie de proiectul pentru care o folosesti, plasa sudata poate fi de mai multe feluri:

  • Plasa sudata galvanizata: Aceasta este o plasa sudata acoperita cu un strat de zinc pentru a preveni coroziunea si a imbunatati durabilitatea. Este folosita in special in constructii, agricultura si pentru garduri.
  • Plasa sudata din otel inoxidabil: Realizata din otel inoxidabil, aceasta plasa sudata este rezistenta la coroziune si are o durabilitate excelenta. Este potrivita pentru aplicatii in medii agresive, cum ar fi industria chimica, alimentara si farmaceutica.
  • Plasa sudata din otel carbon: Acest tip de plasa sudata este realizat din otel cu continut scazut de carbon si este folosit in principal in constructii si pentru lucrari de consolidare a terenului.
  • Plasa sudata PVC: Plasa sudata din otel este acoperita cu un strat de PVC pentru a oferi protectie suplimentara impotriva coroziunii si a altor agenti externi. Aceasta este utilizata in aplicatii de gradinarit, agricultura si garduri.

Produse

loading