Preturi Beton

Polistiren expandat Bucuresti

Polistiren expandat Bucuresti

Polistirenul expandat este unul dintre cele mai folosite materiale de constructii din lume. Cu o istorie destul de recenta (a fost inventat abia in 1919), acest material ieftin este folosit adesea in domeniul constructiilor, insa poate fi gasit si sub forma de ambalaje, in constructia de automobile sau in industria farmaceutica si medicala.

In constructii, polistirenul expandat este folosit pentru izolarea cladirilor, eficienta sa termica fiind una foarte buna. Usor de manevrat, usor de montat si mult mai ieftin decat alte variante de materiale, poate fi gasit pe majoritatea cladirilor din Romania.

Oferim polistiren expandat in Bucuresti direct din fabrica, la preturi excelente

Daca esti in cautarea unor materiale necesare pentru termoizolatia casei, iti oferim polistiren expandat in Bucuresti la preturi excelente. In 2023 iti putem oferi reduceri considerabile de pret, livrare pana pe santier si promptitudine.

De ce sa alegi polistiren expandat pentru izolarea constructiei tale din Bucuresti?

Polistirenul expandat (EPS) este un material sigur, ce se fabrica intr-un mediu controlat. Acesta este usor si are o multime de caracteristici excelente:

  •  este usor de manipulat, ceea usureaza mult efortul depus pe santier;
  •  poate lua cu usurinta forma dorita;
  • nu este toxic pentru om si se poate monta fara nevoia de a fi folosita masca de protectie;
  • este mai ieftin decat alte materiale de constructii destinate izolarii termice;

Evident, acest material are si dezavantaje (se aprinde destul de usor, este sensibil la raze UV si trece printr-un proces de contractie iarna si dilatare vara), insa per total, prezinta un raport calitate/pret excelent, mai ales daca este achizitionat dintr-un magazin de incredere.

Daca ai nevoie de polistiren expandat in Bucuresti si vrei sa afli preturi actualizate, iti punem la dispozitie toata experienta noastra si ne asiguram ca materialele ajung pe santier atunci cand ai nevoie de ele. Avem preturi de producator si iti oferim numeroase alte materiale de constructii necesare pentru constructie casa la rosu, la gri sau la cheie. Din magazinul nostru poti comanda in Bucuresti fier beton, beton, adezivi pentru polistiren, tencuiala decorativa, vopsea lavabila, panouri de gard, tevi rectangulare, etc.

Indiferent de produsele de care ai nevoie si de cantitate, suntem aici sa te ajutam sa ridici constructi trainice, in cel mai scurt timp.

Produse

loading