Preturi Beton

Beton Campina (Doftana, Cornu de Jos, Poiana Campina, Telega)

Exista o multime de santiere in Campina si in localitatile invecinate (Doftana, Cornu de Jos, Telega, Podu Vadului, etc). Atat cei care construiesc cladiri rezidentiale, cat si cei care dezvolta afaceri si au nevoie de cladiri de birouri sau de depozite, au nevoie de beton. 

Desi exista fabrici de beton in Campina si imprejurimi, livrarea poate sa dureze destul de mult, cererea fiind una foarte mare. 

Iti livram beton in Campina si imprejurimi, in cel mai scurt timp

Pentru a te ajuta sa ai flux continuu de lucru pe santier, am dezvoltat preturibeton.ro. Comandand online beton, te poti bucura de toate avantajele pe care le-am conturat de-a lungul timpului:

  • livrare direct pe santier, in cel mai scurt timp;
  • preturi actulizate la anul 2023;
  • ivrare direct din fabrica. Alegem sa livram de la fabrici din zona, in asa fel incat calitatea betonului sa ramana maxima.

Pe langa beton, iti putem livra pe santierele din Doftana, Telega, Campina sau Cornu de Jos o multime de alte materiale de constructii necesare pentru constructia casei la rosu sau pentru termoizolatie.

Ce este betonul si de ce este atat de solicitat pe santiere?

Betonul este un material de constructie format din ciment, apa si agregate (cum ar fi nisip, piatra si pietris). Aceste ingrediente sunt amestecate impreuna pentru a crea o pasta care se intareste si devine solida. In functie de utilizarea finala, betonul poate fi amestecat cu diferite aditivi pentru a imbunatati proprietatile sale, cum ar fi forta sau rezistenta la intemperii.

Istoria betonului dateaza de la romani, care au dezvoltat o forma de beton din ciment si nisip, numita "opus caementicium". Aceasta tehnica a fost utilizata pentru a construi numeroase structuri, inclusiv apeducte, drumuri si cladiri.

Cu toate acestea, utilizarea moderna a betonului a inceput sa se dezvolte in secolul al XIX-lea, odata cu dezvoltarea cimentului Portland, un tip de ciment care a fost inventat in 1824. Cand a fost amestecat cu apa si agregate, cimentul Portland a creat un material de constructie rezistent si durabil, care a fost folosit pentru a construi cladiri, poduri, drumuri si multe alte structuri. Astazi, betonul ramane unul dintre cele mai importante materiale de constructie utilizate in intreaga lume, inclusiv pe santierele din Campina si imprejurimi.

Produse

loading