Preturi Beton

Fier Beton Campina

Comercializam fier beton si livram direct pe santiere in Campina si apropiere ( Breaza, Baicoi, Floresti, etc). Desi acest material este din ce in ce mai costisitor, data fiind cererea foarte mare din tara si scumpirea generala a materialelor de constructii, ne asiguram ca va oferim fier beton (otel beton) ieftin, de cea mai buna calitate.

Livram otelul beton direct din fabrica, indiferenca il vrei fasonat, la colac sau la bara dreapta si ne asiguram ca raportul calitate/pret este excelent.

Ce este fierul beton si de ce este important pentru constructii?

Fierul beton este materialul care confera rezistenta structurilor, fiind folosit in stalpi, fundatii, grinzi sau centuri. O armatura corecta cu fier beton poate face cladirea sa sustina sarcini foarte mari, ceea ce le da libertate arhitectilor in ceea ce priveste designul. 

Desi exista si alte materiale foarte rezistente, care pot fi folosite la constructia unor case durabile, fierul beton se lauda cu o serie de avantaje:

  • este rezistent si conlucreaza foarte bine cu betonul;
  • este foarte usor de fasonat si poate sa fie modelat in functie de nevoile particulare ale fiecarui santier;
  • are un pret atractiv, fiind una dintre cele mai ieftine optiuni de pe piata;
  • odata introdus in beton, acesta nu mai are nevoie de mentenanta. Trebuie doar sa te asiguri ca betonul acopera complet barele de otel si ca inainte sa fie folosite, acestea nu sunt supuse unor solicitari foarte mari.

Cate tipuri de otel beton exista?

Exista mai multe tipuri de otel beton, diferite intre ele prin proprietati. Pana nu demult, structurile de rezistenta din Romania erau construicte cu fier beton PC52 si PC60. In ultimii ani, otelul BST500 a devenit mult mai popular, acesta respectand standardele EUROCODE si avand un pret similar cu PC52. 

Otelul BST500S este mai rezistent, insa mai casant decat PC52, motiv pentru care trebuie sa se acorde atentie maxima procesului de fasonare. Acesta poate sa fie folosit cu succes in orice proiect de rezistenta: case, vile, blocuri, hale industriale, spatii comerciale, mall-uri, blocuri, etc.

Sfaturi utile pentru achizitia fierului beton pentru constructii

  1. Asigura-te ca fierul beton pe care il cumperi este cel propus de proiectant in proiectul casei!
  2. Asigura-te ca betonul acopera complet barele de fier;
  3. Foloseste etrierii potriviti pentru fundatie. Etrierii sunt realizati tot din fier beton si asigura conlucrarea intregului ansamblu, mentin pozitia armaturii la cotele din proiect si sporesc rezistenta.

Produse

loading