Preturi Beton

Polistiren expandat Campina

Polistirenul este un material polimerizat, usor transparent, fabricat dintr-o hidrocarbura lichida (stiren sau monomer stirol). Este un material ieftin si are proprietati excelente atunci cand vine vorba despre izolarea termica a locuintelor, ceea ce il face extrem de apreciat pe santierele din Campina si din apropiere (Cornu de Jos, Breaza de Jos, Teleaga sau Doftana). 
Daca ai nevoie de polistiren expandat pentru termoizolatia casei, iti putem oferi cea mai buna solutie, direct din fabrica, la preturi transparente si bine optimizate.

Polistirenul expandat, un material foarte avantajos

Intr-o zona in care sunt atinse temperaturi extreme pe timp de iarna, cum este Campina si localitatile din apropiere, o izolare termica buna poate sa genereze atat confort, cat si economii. Polistirenul expandat poate sa izoleze foarte bine, atata vreme cat este montat corect. Acesta are si numeroase alte avantaje:

  • este un material non toxic. Acesta nu elibereaza substante poluante in aer si nu are impact negativ asupra sanatatii locatarilor sau a muncitorilor;
  • rezista la temperaturi extreme, de pana la + sau – 55 de grade Celsius;
  • este foarte usor de montat si este maleabil;
  • desi are pori deschisi si lasa cladirea sa respire destul de bine, nu absoarbe foarte multa apa. Daca este scufundat, polistirenul expandat absoarbe maxim 5% din volum;

Iti punem la dispozitie polistiren expandat de cea mai buna calitate, in Campina si imprejurimi 

Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de constructii din Romania si reusim sa ajungem rapid pe santierul tau din Campina, Breaza de Jos, Doftana, Teleaga si alte localitati apropiate. 

Iti livram polistiren expandat direct din fabrica, la preturi excelente si avem mereu oferte avantajoase pentru tine.

Pe langa polistiren expandat, putem livra in Campina si o multime de alte materiale de constructii necesare pentru ridicarea locuintei la rosu. Putem sa iti aducem pe santier beton, agregate, fier beton, plase sudate, caramizi si orice alt material este necesar pentru ridicarea proiectului.

Toate materialele pe care le comercializam sunt insotite de certificate de conformitate, sunt de cea mai buna calitate, au preturi actualizate pentru 2023 si respecta normele tehnologice in vigoare.

Produse

loading