Preturi Beton

Beton Ilfov Nord

Zona de nord a Ilfovului este una dintre cele mai dinamice in ceea ce priveste constructia de locuinte noi. Cererea de beton din Mogosoaia, Corbeanca, Balotesti, Otopeni sau Tunari este una foarte mare, betonul fiind principalul material folosit la fundatii, la elemente structurale sau la diverse alte elemente de constructie.

Ce este betonul?

Betonul este un amestec omogen din apa, ciment si diverse agregate precum pietrisul sau nisipul. Cimentul are rolul de intarire si include pudra de calcar, argila sau gips, precum si diverse substante chimice care grabesc intarirea, plastifierea si fluidizarea materialului.

Compozitia betonului este foarte importanta pentru o rezistenta cat mai buna. In functie de aceasta si de destinatie, au fost create mai multe tipuri de beton, comercializate astazi pe toate santierele din Mogosoaia, Corbeanca, Buftea si alte localitati din Ilfov:

  • Beton B150 – este un beton ce nu se armeaza, fiind folosit pentru straturile de egalizare ale fundatiilor;
  • Beton B200 – Este un beton simplu sau armat, folosit in fundatii si pardoseli. Poate fi folosit si in elemente verticale (stalpisori, bulbi, centuri, placi);
  • Beton B250 – Este un beton pentru fundatii din beton armat si pentru elemente verticale. Este ideal inclusiv pentru grinzi, centuri si placi;
  • Beton B350 – Este un beton foarte bun, folosit mai ales in constructia principalelor elemente verticale ale unei constructii (stalpi de sustinere, grinzi, fundatii care vor suporta o incarcatura mar, etc);
  • Beton B400 – Este un beton de clasa superioara, folosit atat in constructii civile cat si in constructii industriale. 

Iti aducem cel mai bun beton pe santierul tau din Corbeanca, Mogosoaia, Balotesti si localitati invecinate 

Daca ai nevoie de beton pe santierul din localitatile din nordul Ilfovului, ti-l aducem in cel mai scurt timp, direct din statiile de betoane. Colaboram cu multe statii de betoane din zona si ne asiguram ca betonul ajunge la tine in stare perfecta.

Poti comanda betonul online si te poti bucura de preturi foarte bine optimizate, actualizate la anul 2023. 

Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale de constructii din zona de nord a Ilfovului si reusim sa asiguram cele mai bune preturi pentru beton, dar si pentru alte materiale necesare pentru ridicarea unei case la rosu.

Produse

loading