Preturi Beton

Caramida Ilfov Nord (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Buftea)

Caramida a fost folosita ca material de constructie de-a lungul istoriei, avand un impact semnificativ asupra arhitecturii si dezvoltarii societatii umane. Aceasta ramane un material extrem de iubit, foarte multe santiere din nordul judetului Ilfov (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Tunari, etc) alegand caramida pentru constructia de case sau blocuri.

Daca ai nevoie de de caramida in Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Buftea, iti oferim produse de inalta calitate care sa satisfaca cerintele de durabilitate, estetica si eficienta energetica. 

Caramida ofera numeroase avantaje ca material de constructie, fiind foarte rezistenta la foc si la alti factori fizici, un bun izolator fonic si termic si un material excelent din punct de vedere estetic. 

De ce sa ne alegi pe noi pentru livrare de caramida in Corbeanca, Tunari, Otopeni, Buftea si alte localitati din Nord?

Pentru ca iti oferim atat caramida, cat si o multime de alte tipuri de materiale de constructii, necesare pentru constructia casei la rosu sau pentru termoizolarea ei. Avem preturi actualizate, livram caramida direct din fabrica sau depozit si poti comanda online necesarul tau, beneficiind de o platforma simplu de folosit. Livrarea caramizii o facem rapid oriunde in Tunari, Corbeanca, Balotesti sau localitati invecinate.

Istoria caramizii

Istoria caramizii se intinde pe mii de ani, incepand cu civilizatiile antice precum Sumer, Egipt si Mesopotamia. Aceste culturi foloseau caramizi de lut pentru a construi temple, palate si ziduri de aparare. In timp, tehnologia de fabricare a caramizilor s-a rafinat, iar utilizarea caramizilor s-a raspandit in intreaga lume.

In Evul Mediu, caramida a devenit un material de constructie comun in Europa, folosit pentru a construi biserici, castele si orase fortificate. In timpul Revolutiei Industriale, fabricarea caramizilor a fost mecanizata, ceea ce a dus la o crestere a productiei si a disponibilitatii acestui material. Astazi, caramida este un material de constructie apreciat in intreaga lume pentru calitatile sale estetice, durabilitatea si rezistenta la foc.

Tipuri de caramida disponibile pe piata

Poti sa folosesti mai multe tipuri de caramida pe santierul tau din Mogosoaia, Balotesti, Buftea si imprejurimi:

  • Caramida solida: Aceasta este cea mai traditionala forma de caramida si este fabricata din argila sau sist. Este folosita in principal pentru constructia de pereti si are o rezistenta si durabilitate excelenta.
  • Caramida perforata: Caramida perforata are orificii in interior, ceea ce reduce greutatea si faciliteaza manipularea. Aceste caramizi ofera, de asemenea, o izolare termica si fonica imbunatatita.
  • Caramida refractara: Aceste caramizi sunt fabricate din materiale speciale care rezista la temperaturi ridicate, fiind ideale pentru constructia de seminee, cuptoare si alte structuri care necesita rezistenta la caldura.
  • Caramida decorativa: Caramida decorativa este utilizata pentru a oferi un aspect estetic placut si poate avea diferite modele, texturi si culori. Aceste caramizi sunt ideale pentru fatade, detalii arhitecturale si elemente decorative.
  • Blocuri din beton celular autoclavizat (AAC): Aceste blocuri sunt usoare, rezistente la foc si au proprietati izolatoare excelente. Sunt fabricate din materiale ecologice si pot fi utilizate pentru constructia de pereti, podele si acoperisuri.

Daca ai nevoie de caramida ieftina, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi sau pur si simplu sa faci comanda online. Iti vom aduce caramida de care ai nevoie in cel mai scurt timp.

Produse

loading