Preturi Beton

Plasa sudata Ilfov Nord (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Buftea)

Plasa sudata este unul dintre materialele folosite in majoritatea santierelor. Cu o multime de aplicatii (poate fi folosita pentru armare, pentru constructia de garduri sau pentru diverse obiecte industriale), este un material foarte solicitat in zona de Nord a Bucurestiului (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Otopeni, Buftea, etc). 

Daca vrei plasa sudata in Corbeanca, Balotesti sau alte localitati din apropiere, iti putem livra tot necesarul de care ai nevoie, in cel mai scurt timp.

Cum se fabrica plasa sudata?

Procesul de fabricatie a plasei sudate implica taierea si indoirea sarmelor sau a barelor de otel in formele dorite si apoi sudarea acestora la punctele de intersectie cu ajutorul unui echipament de sudura electrica. Rezultatul este o plasa rigida si rezistenta, cu o suprafata plana si o forma geometrica precisa.

Cum alegi o plasa sudata de buna calitate?

Daca vrei sa comanzi in Otopeni, Mogosoaia, Tunari sau Balotesti o plasa sudata de cea mai buna calitate, trebuie sa tii cont de cateva detalii:

  • Materialul: Plasa sudata poate fi realizata din otel carbon, otel inoxidabil sau otel galvanizat. Alegerea materialului potrivit depinde de mediul in care va fi utilizata plasa si de cerintele de rezistenta la coroziune si durabilitate.
  • Diametrul sarmei: Diametrul sarmei sau a barelor de otel influenteaza rezistenta si rigiditatea plasei sudate. Un diametru mai mare ofera o rezistenta si o capacitate de incarcare mai mare, dar poate creste si greutatea si costul plasei.
  • Dimensiunea ochiurilor: Acesta este spatiul dintre firele paralele si perpendiculare ale plasei sudate. Dimensiunea ochiurilor afecteaza rezistenta si flexibilitatea plasei si trebuie aleasa in functie de aplicatia specifica.
  • Calitatea sudurilor: Sudurile de la punctele de intersectie trebuie sa fie solide si uniforme pentru a asigura o rezistenta maxima. 
  • Certificari si standarde: Plasa sudata de inalta calitate ar trebui sa respecte standardele nationale si internationale in ceea ce priveste calitatea si performanta. 
  • Producatorul. Evident, conteaza si producatorul. Modul in care este realizata plasa sudata poate sa aiba un impact major asupra rezistentei ei.

Comanda plasa sudata si ti-o aducem in cantitatea dorita, in cel mai scurt timp!

Suntem un furnizor care are experienta vasta in livrarea de materiale de constructii. Poti comanda plasa sudata in Otopeni, Tunari, Balotesti si localitatile din apropiere si ti-o livram ieftin, la preturi foarte atractive, actualizate la anul 2023. De asemenea, iti putem livra toate materialele necesare pentru constructia si termoizolatia casei, oferindu-ti suport la fiecare achizitie.

Produse

loading