Preturi Beton

Polistiren expandat Ilfov Nord

Izolatia termica a unei constructii este unul dintre cele mai importante elemente ale acesteia. O izolatie termica buna asigura atat confort, cat si costuri mici.
In zona de Nord a Bucurestiului (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Tunari, Otopeni sau Buftea), cel mai folosit material de constructii pentru termoizolatii este polistirenul expandat.

Majoritatea santierelor lucreaza cu polistiren expandat, motivele fiind numeroase:

  • se monteaza usor si este non toxic pentru muncitori;
  • are o greutate mica, ceea ce face costurile de transport sa fie reduse si incarcarile asupra casei foarte mici;
  • poate rezista cu usurinta la temperaturi de pana la + sau – 55 de grade Celsius;
  • este ieftin. In oferta noastra poti gasi cel mai ieftin polistiren expandat din zona Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca si localitatile din apropiere;

Ce este, de fapt, polistirenul expandat?

Polistirenul expandat (EPS) este un material de constructii termoplastic, foarte usor. Caracteristica sa principala este conductivitatea termica redusa, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in constructii. Exista si alte caracteristici care il recomanda:

  • are o capacitate mare de absorbtie a socurilor;
  • este compus 90% din aer;
  • mentine stabilitatea aerului.

Desi nu are mai mult de 100 de ani pe piata de constructii, a reusit sa fie prezent peste tot prin lume datorita proprietatilor sale. Este adevarat ca are si dezavantaje, cum ar fi faptul ca nu este biodegradabil, insa nu dauneaza mediului inconjurator, neemitand gaze si alte substante daunatoare.

Iti oferim cele mai bune preturi la polistiren expandat in Corbeanca, Mogosoaia, Tunari si localitati adiacente

Daca ai nevoie de materiale pentru termoizolatia casei iar santierul tau se afla in Ilfov, zona de Nord, iti oferim atat polistiren expandat, cat si alte materiale cu ajutorul carora sa iti duci la bun sfarsit constructia. Avem materiale direct din fabrica, pe care le poti comanda online la cele mai bune preturi. 

Toate preturile noastre sunt actualizate si transparente iar in 2023 poti beneficia de numeroase reduceri de preturi.

Dupa cei ai comandat polistiren expandat din magazinul nostru, ne asiguram ca acesta ajunge la destinatie in cea mai buna stare. Oferim transport rapid, direct pe santier si te asiguram de tot suportul de care poti avea nevoie.

Suntem cel mai mare furnizor de materiale de constructii din zona limitrofa a Bucurestiului si avem oferte bogate cu materiale necesare pentru constructia unei case la rosu, la gri sau la cheie. 

Produse

loading