Preturi Beton

Tencuiala decorativa Ilfov Nord (Mogosoaia, Balotesti, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Buftea)

Tencuiala decorativa reprezinta un material de finisare folosit pe pereti sau alte suprafete ale cladirilor, in scopul de a oferi un aspect estetic atragator si a indeplini anumite functii practice. Acest tip de tencuiala este realizat dintr-un amestec de componente, cum ar fi ciment, var, ipsos, nisip, pigmenti si diverse aditivi, care permit crearea unei varietati de texturi, culori si stiluri.

Tencuiala decorativa nu doar imbunatateste aspectul estetic al unei cladiri, dar ofera si protectie impotriva factorilor externi, precum umiditatea si murdaria, si contribuie la izolatia termica si fonica. Aceasta poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior, pe diverse tipuri de suprafete, precum beton, caramida sau gips-carton.

Iti oferim tencuiala decorativa in Mogosoaia, Corbeanca, Balotesti si alte localitati din nordul Ilfovului

Cu siguranta, numarul santierelor din zona de nord a Ilfovului este foarte mare. In Mogosoaia, Corbeanca, Otopeni, Buftea sau Tunari cererea de tencuiala decorativa de cea mai buna calitate este foarte mare.

Suntem un furnizor de materiale de constructii cu experienta si pe langa tencuiala decorativa, iti putem livra in Corbeanca, Otopeni sau Tunari o multime de alte materiale de constructii necesare pentru constructia casei la rosu. Avantajele pe care le ai daca la apelezi la noi sunt numeroase:

  • produse livrate direct din fabrica;
  • preturi atractive, actualizate constant;
  • materiale de constructii de cea mai buna calitate;
  • livrare prompta, direct pe santierul tau.

Tipuri de tencuiala decorativa de exterior

Cel mai adesea, tencuiala decorativa de exterior este mai complexa, dat fiind faptul ca are nevoie de proprietati mai bune.  Exista mai multe tipuri de tencuiala decorativa de exterior pe care ti-o putem livra in Balotesti, Corbeanca sau Buftea:

  • Tencuiala minerala:Compozitie minerala, cu ciment alb, var hidraulic si nisip. Rezistenta la factori de mediu, permite peretilor sa respire. Ideala pentru cladiri istorice si zone umede.
  • Tencuiala siliconica:Contine rasini sintetice pe baza de silicon, ofera flexibilitate si aderenta. Rezistenta la mediu, ploaie si variatii de temperatura. Potrivita pentru fatade exterioare.
  • Tencuiala silicata:Bazata pe rasini de silicat, cu rezistenta la alge si ciuperci. Recomandata pentru fatade exterioare, avand o buna permeabilitate la vapori si durabilitate.
  • Tencuiala acrilica:Contine rasini acrilice, rezistenta la intemperii si UV. Flexibila, cu aderenta buna, se aplica pe diferite substraturi. Ideala pentru suprafete interioare si exterioare.
  • Tencuiala mozaicata:Caracterizata de granule colorate din marmura, sticla sau cuart. Ofera un aspect de mozaic, durabil si rezistent la zgarieturi. Potrivita pentru pereti interiori sau exteriori cu aspect deosebit.

Atunci cand ai nevoie de tencuiala decorativa in localitatile din Nordul Ilfovului sau de alte materiale de constructii, suntem aici sa ti le livram.