Preturi Beton

Adeziv polistiren Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Magurele, Popesti Leordeni)

Cel mai adesea, izolarea constructiilor noi din Berceni, Magurele, Popesti Leordeni sau Jilava se face cu polistiren expandat sau extrudat, materiale foarte eficiente si ieftine. Pentru a izola foarte bine, placile de polistiren trebuie sa fie lipite de elementele structurale ale casei (beton, lemn, BCA, etc) cu ajutorul adezivului de polistiren.

Adezivul de polistiren este un tip de adeziv utilizat pentru a fixa placile de polistiren la suprafetele din interior sau exterior. Acesta este un adeziv special conceput pentru a se lipi de materialul din polistiren si a asigura o fixare puternica si durabila. Adezivul de polistiren poate fi gasit in Jilava, Magurele,

Popesti Leordeni sau Berceni in forma lichida sau ca un mixt cu o textura asemanatoare pastei si este aplicat pe suprafata unde se doreste sa se fixeze placile de polistiren.

Este important sa se foloseasca un adeziv de polistiren bun pentru a se evita separarea placilor sau deformarea acestora in timp. De asemenea, adezivul de polistiren poate imbunatati izolatia termica si acustica a spatiului in care se aplica.

  • Incepe prin a curata suprafata unde urmeaza sa aplici adezivul. Asigura-te ca e curata si uscata, astfel incat adezivul sa prinda bine.
  • Daca adezivul nu e pre-amestecat, amesteca-l bine inainte de a-l folosi.
  • Foloseste o spaclu sau un cutit de gips pentru a aplica adezivul uniform pe suprafata.
  • Incearca sa asezi cu atentie placile de polistiren pe suprafata acoperita cu adeziv si apasa usor pentru a le fixa in loc.
  • Verifica aderenta placilor de polistiren la cateva minute dupa aplicare. Daca este necesar, apasa usor in zonele in care adezivul nu a prins.

Iti oferim adeziv de polistiren si masa de spaclu in Berceni, Magurele sau Jilava, direct pe santierul tau

Daca ai nevoie de adeziv de polistiren pe santiele din sudul Bucurestiului (Magurele, jilava, Popesti Leordeni, Berceni si localitatile din apropiere), iti oferim produse de cea mai buna calitate, livrate pana pe santierul in care este nevoie de ele.

Avem preturi actualizate, livram direct din fabrica si ne asiguram ca te bucuri de un raport calitate/pret excelent.

Pe langa adezivi de polistiren si masa de spaclu iti putem oferi o gama variata de alte materiale de constructii, necesare pentru constructia casei la rosu sau pentru hidroizolarea si termoizolarea acesteia.

Produse

loading