Preturi Beton

Caramida Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Magurele, Popesti Leordeni)

Zona de sud a Capitalei si comunele din Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Popesti Leordeni sau Magurele) au cunoscut o dezvoltare continua in ultima vreme. Este una dintre cele mai dinamice zone din punct de vedere al constructiilor rezidentiale, foarte multi oameni alegand sa se mute aici datorita infrastructurii din ce in ce mai bune si a preturilor mici.

Cererea pentru caramida in Jilava, Magurele, Berceni sau Popesti Leordeni este din ce in ce mai mare, fabricile facand cu greu fata. Pe o piata atat de competitiva, noi iti oferim caramida de cea mai buna calitate, pe care o livram direct din fabrica oriunde in zona de Sud a Ilfovului. Indiferent ca ai nevoie de caramida in Magurele, Berceni sau Popesti Leordeni, o poti comanda online si te poti bucura de ea in cel mai scurt timp.

Tipuri de caramida pe care o putem livra in Jilava, Popesti Leordeni sau Magurele

Exista mai multe tipuri de caramida pe care o putem livra in Popesti Leordeni, Magurele sau Jilava. Alegerea tipului potrivit pentru constructia ta trebuie sa se faca in functie de anumite particularitati: grosimea zidului, rezistenta, culoare si alte particularitati.

Caramida poate fi fabricata din argila arsa sau ceramica si se imparte in doua categorii principale: caramida plina si caramida perforata

Astazi, caramida plina este mai putin utilizata, avand in vedere ca implica un volum mare de munca si nu ofera proprietati termoizolante similare cu blocurile ceramice perforate. Cu toate acestea, este cel mai cunoscut material de constructie din argila, folosit cu succes inca din antichitate. Daca ai nevoie de caramida plina in Berceni, Magurele sau Jilava, ti-o putem livra. 

Caramida perforata este fabricata din argila, insa spre deosebire de caramida plina, nu este presata, ci modelata cu ajutorul unor matrite ce creeaza spatii goale in interiorul sau. In comparatie cu caramizile masive, zidaria realizata cu caramizi perforate are proprietati fonoizolatoare si termoizolante si necesita un volum mai mic de munca. Avem cele mai bune preturi pentru caramida perforata livrata in Magurele, Berceni, Popesti Leordeni si imprejurimi. 

Atunci cand alegi caramida, poti sa tii cont si de densitate:

  • Caramizi cu densitate redusa (LD): cu o greutate pe metru cub sub 1000 kg. Acestea includ blocurile ceramice si caramizile cu greutate redusa, care sunt cele mai des intalnite in Romania. Caramizile LD sunt utilizate atat in constructii pe zidarie portanta, cat si in constructii cu structura. Acestea trebuie tencuite.
  • Caramizi cu densitate ridicata (HD): cu o greutate pe metru cub peste 1000 kg. Caramizile HD sunt folosite in principal pentru zidarii aparente, netencuite, si au o rezistenta crescuta la compresiune.

De asemenea, pe piata exista doua clase de caramizi cu care iti poti duce la bun sfarsit santierul din Popesti Leordeni, Jilava sau Magurele:

  • Caramizi clasa I: pot fi utilizate fara restrictii pentru orice tip de constructii sau ziduri, inclusiv cele portante.
  • Caramizi clasa II: pot fi utilizate doar pentru ziduri neportante si de compartimentare.

Daca ai nevoie de caramida in Berceni, Popesti Leordeni, Jilava si alte localitati din Sudul Bucurestiului sau de alte materiale de constructii, ti le livram in cel mai scurt timp, la preturi competitive.

Produse

loading